Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Kliklijsten

Kliklijsten

Andere benamingen: Clicklijsten, Wissellijsten

Kliklijst bestellen?

Op zoek naar een kliklijst voor het overzichtelijk en netjes ophangen van uw reclameboodschap of andere informatie? Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres. Wij leveren een ruim assortiment kliklijsten voor veel verschillende toepassingen. Kliklijsten zijn overal inzetbaar en multifunctioneel. Bijvoorbeeld voor het ophangen van menukaarten, plattegronden, schoonmaaklijsten en overige documenten die u goed beschermd wilt ophangen. U bestelt de kliklijsten gemakkelijk en voordelig online bij DiscountOffice.nl! Uit voorraad leverbaar, dat wil zeggen vandaag besteld is vaak de volgende werkdag al geleverd.

Ruim assortiment kliklijsten

Een clicklijst is eigenlijk een soort fotolijst, maar dan heel wat groter en weerbestendiger. U klikt hem makkelijk open en dicht om zo de inhoud om te wisselen. De anti-reflex voorzetfolie voorkomt weerspiegelingen en biedt bescherming zodat uw drukwerk niet vies wordt of verkleurd raakt. Een kliklijst is gemakkelijk te bevestigen en eenvoudig in gebruik. De kliklijst klikt u aan de voorkant open en u verwisselt snel de informatie.

Kliklijst A4 bestellen? DiscountOffice.nl biedt voordelige kliklijsten in A4 formaat. Heeft u een ander formaat kliklijst nodig? Wij leveren kliklijsten in diverse formaten zoals A0, A1, A2, A3, A5, B0, B1 en B2. U koopt de kliklijst die u nodig heeft snel en tegen scherpe prijzen bij DiscountOffice.nl.
In het uitgebreide assortiment van DiscountOffice.nl kunt u kiezen uit kliklijsten van verschillende materialen, kleuren en diktes. Als u de informatie vaak wilt wisselen dan adviseren wij een stevige kliklijst met een minimale profieldikte van 25 mm te kopen. Daarnaast hebben wij ook lijsten met een profieldikte van 20 mm, 32 mm of 35 mm.
Op zoek naar een opvallende presentatie? Kies dan voor een ledbord! Dit is een stevige kliklijst van hoogwaardig aluminium, voorzien van led verlichting wat zorgt voor een elegante en opvallende presentatie van uw poster of reclameboodschap. Bij DiscountOffice.nl bestelt u gemakkelijk en voordelig het dunste en zuinigste ledbord van Europa, in een enkelvoudige of dubbelzijdige uitvoering.
Bent u op zoek naar een kliklijst die juist niet gemakkelijk te openen is, maar goed beschermd is tegen diefstal? In ons uitgebreide assortiment kliklijsten bieden wij de kliklijst Security in verschillende afmetingen. Deze stevige afsluitbare kliklijst van hoogwaardig aluminium met een speciaal klikprofiel biedt een uitstekende bescherming.

Kliklijsten voor buiten

Wilt u uw informatie buiten ophangen? DiscountOffice.nl levert ook waterdichte kliklijsten! Een kliklijst die waterproof is beschermt de informatie tegen invloeden van buitenaf waardoor de informatie altijd goed zichtbaar blijft.

Kliklijsten in de aanbieding

Bij DiscountOffice.nl bestelt u online altijd voordelig de juiste kliklijsten die u zoekt. Uit voorraad leverbaar tegen scherpe prijzen. Heeft u meerdere aantallen nodig? Wij hanteren staffelprijzen, dus hoe meer u bestelt hoe lager de prijs!