Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Horecabenodigdheden

Horecabenodigdheden

Horecabenodigdheden bestellen

In het brede assortiment horecabenodigdheden van DiscountOffice.nl vindt u diverse presentatiemiddelen om uw gerechten of diensten te presenteren. Of het nu gaat om kliklijsten, menukaarten, stoepborden of menuborden, hier vindt u een ruime keuze om uw gasten optimaal te bedienen.
Alle horecabenodigdheden bestelt u gemakkelijk en voordelig online. Op de website selecteert u snel het juiste artikel dat u nodig heeft door gebruik te maken van de selectiemogelijkheden. Zo kunt u onder meer selecteren op merk, product, afmeting en uitvoering. In een paar snelle stappen is uw bestelling geplaatst. Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank.
Door de ruime voorraden in onze magazijnen kunnen wij meestal direct uit voorraad leveren. Bestelt u vandaag nog dan heeft u uw bestelling vaak de volgende werkdag al in huis.

Ook voor uw horeca presentatiemiddelen

Waarom zou u uw kantoorartikelen bij de ene leverancier bestellen en uw horecabenodigdheden bij een andere leverancier? Bij DiscountOffice.nl bestelt u gemakkelijk en snel in één keer ook alle horeca presentatiemiddelen zoals menuborden, menukaarten, kliklijsten, stoepborden en evenementen toebehoren tegen een scherpe prijs.
Door alles bij DiscountOffice.nl te bestellen bent u veel voordeliger uit. U bespaart op de verzendkosten omdat uw order eerder franco geleverd wordt. En uw administratie hoeft slechts één factuur te verwerken. Bestel alles bij één leverancier en u bespaart kostbare tijd en geld.
Naast het uitgebreide assortiment, de scherpe prijzen en de razendsnelle levering is er nog een ander belangrijk voordeel om bij DiscountOffice.nl alle bedrijfsbenodigdheden te bestellen. Bedrijven, scholen en instellingen kunnen op rekening bestellen. Wilt u van de mogelijkheid gebruik maken om achteraf te betalen dan kunt u dit eenvoudig aanvragen tijdens het bestelproces.

Ruim assortiment horecabenodigdheden

Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor professionele presentatiemiddelen voor zowel binnen als buiten. Topkwaliteit artikelen waarmee u uw hotel, restaurant of café optimaal kunt presenteren aan uw gasten en waarmee u gegarandeerd zorgt voor een professionele uitstraling.

Het assortiment bestaat onder meer uit:

Evenementen toebehoren

Alles wat u nodig heeft voor het organiseren van een succesvol evenement, zoals consumptiemuntjes, evenementenbandjes en handtellers.

Kliklijsten

Met een kliklijst is uw prijslijst goed beschermd, DiscountOffice.nl biedt kliklijsten zowel voor binnen als buiten gebruik.

Menuborden

Mooi krijtborden om uw menu te presenteren, leverbaar in veel verschillende modellen en formaten. Voor aan de wand of op tafel.

Menukaarten

Een representatieve menukaart of menumap vormt een belangrijk visitekaartje van uw bedrijf. Het menu blijft netjes en een mooie stevige map zorgt voor een professionele uitstraling.

Stoepborden

Met een stoepbord trekt u snel de aandacht te trekken van het winkelende publiek en andere voorbijgangers. Bij DiscountOffice.nl vindt u een ruime keuze verrijdbare stoepborden, krijt stoepborden en meer.