Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Werkklompen

Werkklompen

Andere benamingen: Klompen, Medische klompen, Veiligheidsklompen

Werkklompen online bestellen

Bent u op zoek naar werkklompen? DiscountOffice.nl biedt een uitgebreid assortiment werkklompen in verschillende uitvoeringen die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen. U kunt kiezen uit werkklompen, medische klompen, veiligheidsklompen en meer. Comfortabele werkklompen om optimaal te kunnen werken in allerlei omstandigheden. Dankzij de handige filterwoorden vindt u met gemak de juiste werkklompen voor een optimale bescherming.
De meeste modellen werkklompen zijn uit voorraad leverbaar vanuit onze magazijnen. Plaatst u vandaag nog uw bestelling werkklompen dan heeft u ze vaak de volgende werkdag al in huis.

Medische klompen voor in de zorgsector

Wilt u medische klompen bestellen? Bij DiscountOffice.nl vindt u onder meer comfortabele medische klompen van Sanita met een optimale ondersteuning voor de rug en benen. De Sanita medische klompen zijn de toppers voor zorgprofessionals. Deze verpleegkundige werkklompen vormen zich perfect om de voet en zijn erg flexibel en licht. De buitenzool is geluidsarm en voorzien van een antislipprofiel. Een ideale werkklomp voor gebruik in de zorg. Naast witte medische klompen kunt u ook kiezen uit verschillende andere kleuren en vrolijke prints.

Veiligheidsklompen voor veiligheid en comfort

In een risicovolle werkomgeving zijn veiligheidsklompen een vereiste. Deze werkklompen zijn stevige dichte klompen met een veiligheidsclassificatie. Bij DiscountOffice.nl vindt u een ruime keuze veiligheidsklompen die voldoen aan de strenge EU richtlijnen. De veiligheidsklompen hebben een stalen neus of een veiligheidsneus, antistatische eigenschappen, uitstekende antislipbescherming SRA, SRB of SRC en optimale demping. U vindt bij DiscountOffice.nl onder meer veiligheidsklompen in de veiligheidsklassen S2 en S3. Geschikt voor gebruik in diverse sectoren in elke werkomgeving, zoals in de zorg, horeca, foodsector, bouw en de agrarische sector.

Ruim assortiment topkwaliteit werkklompen

Werkklompen zijn te bestellen in verschillende uitvoeringen. Bent u op zoek naar instapklompen of klompschoenen, een open hiel of een gesloten hiel, een veiligheidsklomp of een medische klomp. Geschikt voor zowel dames als heren. U vindt zeker de juiste werkklomp via DIscountOffice.nl, uit voorraad leverbaar tegen scherpe prijzen. De werkklompen zijn leverbaar vanaf maat 35 tot en met maat 48.

Werkklompen in de aanbieding

Bij DiscountOffice.nl koopt u veiligheidsklompen en medische klompen met hoge kortingen. Wilt u meerdere aantallen werkklompen bestellen voor uw medewerkers? DiscountOffice.nl biedt speciaal voor bedrijven en zorginstellingen staffelprijzen waardoor u nog voordeliger alle benodigde werkklompen kunt bestellen.