Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Werkschoenen

Werkschoenen

Werkschoenen bestellen

Bent u op zoek naar topkwaliteit werkschoenen? Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor verschillende werkschoenen geschikt voor uiteenlopende werkzaamheden die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen. Door middel van de juiste informatie en de handige selectiemogelijkheden kiest u snel de juiste werkschoenen die u nodig heeft.
De meeste veiligheidsschoenen die u bestelt via DiscountOffice.nl zijn uit voorraad leverbaar en hebben een korte levertijd. Bestel vandaag nog uw favoriete werkschoenen en uw bestelling wordt meestal de volgende werkdag al bij u bezorgd.

Bescherm uw voeten tijdens werkzaamheden

Voeten zijn zeer kwetsbaar. Vooral in risicovolle werkomgevingen is het belangrijk dat de voeten van uw werknemers optimaal beschermd worden. Mogelijke gevaren vormen gladde vloeroppervlakken, elektrische lading, chemische vloeistoffen en vallend gereedschap. Naast dat een goede werkschoen zorgt voor bescherming is ook het comfort belangrijk. Het moet altijd prettig blijven om de werkschoenen te blijven dragen gedurende lange tijd en onder extreme omstandigheden.

Ruim assortiment werkschoenen

DiscountOffice.nl biedt werkschoenen in alle soorten en maten, verschillende kleuren, voor dames en heren. Voor elke branche en voor alle sectoren vindt u binnen het ruime assortiment de juiste veiligheidsschoenen die de benodigde bescherming bieden. Voor in de zorgsector, in de voedingsmiddelenindustrie, in de facilitaire sector, in de retail, in de metaalsector, in de horeca, in de bouw, in de autobranche en nog veel meer. U bestelt gemakkelijk en voordelig online voor elke toepassing de beste werkschoenen tegen scherpe prijzen via DiscountOffice.nl.
Het assortiment is verdeeld in de volgende categorie├źn: badslippers, overschoenen, speciale werkschoenen, toebehoren voetbescherming (veters, inlegzolen), veiligheidsschoenen S1, veiligheidsschoenen S1p, veiligheidsschoenen S2, veiligheidsschoenen S3, werkklompen en werklaarzen.

Hoe kiest u de juiste werkschoenen?

Welke werkschoenen voor u het meest geschikt zijn is afhankelijk van uw werkzaamheden, omstandigheden en persoonlijke voorkeuren. Wilt u werkschoenen met een stalen neus bestellen? Gaat uw voorkeur uit naar werkschoenen in een laag model of een hoog model?

Om het juiste schoeisel te kiezen moet u letten op onderstaande belangrijke punten:

  • Welke typen schoeisel zijn er?
  • Wat zijn de geldende normen en wettelijke eisen?
  • Wat zijn de eigenschappen van het schoeisel?
  • Uit welk materiaal is het schoeisel gemaakt?

Werkschoenen met korting bestellen

DiscountOffice.nl biedt hoogwaardige werkschoenen van onder meer de topmerken Bata, Atlas, Emma, Uvex en Sanita. U koopt deze werkschoenen met hoge kortingen.
Heeft u meerdere aantallen veiligheidsschoenen nodig voor uw werknemers? Bij een bestelling van meerdere stuks kunt u door de staffelprijzen die DiscountOffice.nl hanteert flink besparen op de inkoop van uw veiligheidsschoenen.