Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Correctierollers

Correctierollers

Andere benamingen: Correctie Fluid, Correctievloeistof, Correctietape

Correctierollers bestellen

Wilt u correctierollers bestellen? Een correctieroller wordt gebruikt om getypte tekst en klein geschreven tekst te corrigeren. DiscountOffice.nl levert een uitgebreid assortiment correctierollers, correctietape en correctievloeistof van de bekende merken Pritt, Papermate en Tipp-ex.
Het bekende Tipp-ex flesje is één van de meest bekende correctievloeistoffen, het is een correctievloeistof om geschreven teksten te kunnen corrigeren. Na het aanbrengen kun je gemakkelijk op de correctielaag schrijven.
Bij DiscountOffice.nl bestelt u gemakkelijk en voordelig online. U kunt kiezen uit verschillende uitvoeringen correctiemiddelen. Door de handige filterwoorden selecteert u snel het juiste correctiemiddel dat u zoekt.
De meeste correctiemiddelen zijn uit voorraad leverbaar en hebben een korte levertijd. Plaatst u vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl dan wordt uw pakketje vaak de volgende werkdag al geleverd.

Voordelen correctierollers

Een correctieroller bestaat uit een correctietape met een speciale coating die bestand is tegen scheuren. Een correctieroller is heel makkelijk in gebruik. U drukt licht de punt op het papier en wanneer u met de roller over de tekst schuift komt de coating los van de tape en hecht zich op het papier. De tape rolt zich over de tweede spoel op.
De correctierollers hebben een transparante behuizing zodat u precies ziet hoeveel tape er nog aanwezig is.
Correctietape is droog zodat in tegenstelling tot correctievloeistof u direct over de tape kunt schrijven.

Navulling correctierollers

Verreweg de meeste correctierollers zijn eenvoudig navulbaar. De losse navullingen bestelt u tegen scherpe prijzen via DiscountOffice.nl. Wanneer u kiest voor een navulbare correctieroller bent u voordeliger uit en het is beter voor het milieu.
Sowieso bieden de meeste merken uitstekende milieuvriendelijke en duurzame correctierollers die gemaakt zijn van 100% gerecycled plastic, zoals Tesa EcoLogo correctierollers, de Tipp-ex rollers Ecolutions of de Eco Flex producten van Pritt.

Ruime keuze correctiemiddelen

DiscountOffice.nl biedt diverse correctiemiddelen, zoals correctierollers, correctietape, correctievloeistof, correctiepennen en inkt uitwissers. Correctierollers zijn te bestellen in verschillende breedtes, u kunt kiezen uit 4.2mm, 6mm of 8.4mm. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende rollengtes, 7m, 10m of 20m per rol.

U bestelt via DiscountOffice.nl altijd correctiemiddelen van de topmerken Pritt, Tesa, Tipp-ex en Papermate met hoge kortingen. Bovendien zijn de correctietapes vaak in handige voordeelverpakkingen te bestellen. Ook zijn er regelmatig acties waarmee u gratis artikelen ontvangt.
Worden er veel correctierollers gebruikt op uw bedrijf of in uw organisatie? DiscountOffice.nl hanteert staffelprijzen waardoor geldt hoe meer u bestelt, hoe lager de prijs. Hierdoor bent u nog voordeliger uit!