Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Kraftpapier

Kraftpapier

Andere benamingen: Kraftpapier, Natronkraft, Verpakkingskraft

Kraftpapier bestellen

Wilt u kraftpapier bestellen om uw artikelen tijdens het verzenden optimaal te beschermen? DiscountOffice.nl biedt een ruim assortiment kraftpapier in verschillende breedtes op rol en in losse vellen, dat geschikt is voor het veilig versturen van allerlei artikelen. Dankzij de uitgebreide selectiemogelijkheden kiest u online snel en eenvoudig het juiste krafpapier via DiscountOffice.nl. Het meeste krafpapier is uit voorraad leverbaar en heeft een snelle levertijd. Als u vandaag een bestelling plaatst op DiscountOffice.nl, ontvangt u meestal de volgende werkdag uw kraftpapier.

Wat is kraftpapier?

Kraftpapier is een zeer sterke papiersoort dat geschikt is voor het verpakken en beschermen van diverse producten. Kraft inpakpapier heeft een hoogstaande kwaliteit, gemaakt uit zuivere vezels. Dankzij het zeer 'natuurlijke' aspect en regelmatige oppervlak is dit één van de beste soorten verpakkingspapier. Het is recyclebaar, is bestand tegen vocht, scheuren en verbrijzelen. Ook kan het bruine kraftpapier worden gebruikt als bescherming voor boeken en drukwerk. Kraftpapier is ook uitstekend te gebruiken als scheiding of opvulmateriaal voor lege ruimtes in verzenddozen. Kraftpapier wordt veel gebruikt door webshops, magazijnen, winkels en meer.

Milieuvriendelijk en voordelig

Kraftpapier is een verpakking gemaakt van 100% natuurlijke houtvezels. Zowel herbruikbaar als recyclebaar, het is gemaakt van gerecycled en biologisch afbreekbaar materiaal. Kraftpapier maakt het gemakkelijker om uw producten te vervoeren en op te slaan. Bij DiscountOffice.nl bestelt u natronkraft voordelig in rollen en vellen van verschillende breedtes en lengtes. Het grote voordeel van verpakkingskraft op rol is dat de rol lang meegaat, u kunt er veel artikelen mee inpakken.

Ruim assortiment krafpapier

DiscountOffice.nl biedt kraftpapier op rol in verschillende breedtes en diktes. In het ruime assortiment kunt u kiezen uit rollen kraftpapier van 500 mm breed tot 1600 mm breed. Daarnaast kunt u nog kiezen uit verschillende kwaliteiten. Hoe dikker het kraftpapier, hoe sterker. Voor lichtere artikelen is een standaard dikte van 70 grams kraftpapier voldoende. Voor zwaardere items is een dikte van 90 grams kraftpapier een betere optie.
DiscountOffice.nl biedt ook vellen kraftpapier aan met een zeer natuurlijke en regelmatige uitstraling. U kunt kiezen uit gestreepte vellen kraftpapier of glad. Kraftpapier vellen zijn ook een mooie cadeauverpakking, geschikt als beschermende verpakking voor boeken en drukwerk of te gebruiken als tussenlegvel of als opvulmateriaal.
Voor een uitstekende barrière tegen vocht en vet kunt u bij DiscountOffice.nl ook verpakkingskraft met wax bestellen. Dit tweezijdig geparaffineerd kraftpapier is zeer geschikt voor het verpakken van onderdelen in de automotive-industrie en in de metaalverwerkende industrie.

Kraftpapier in de aanbieding

DiscountOffice.nl biedt rollen kraftpapier met hoge kortingen. Daarnaast hanteren wij staffelprijzen, dat wil zeggen hoe meer u bestelt hoe lager de prijs. Bij bestelling van meerdere stuks kunt u nog meer besparen op de inkoop van uw verpakkingsmaterialen.