Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

L-mappen karton

L-mappen karton

Andere benamingen: Insteekhoes, Insteekmap

L-mappen karton bestellen

Bent u op zoek naar L-mappen van karton? DiscountOffice.nl biedt een ruime collectie l-mappen die u gemakkelijk en snel online kunt bestellen. L-mappen zijn mappen die aan de onder- en linkerkant gesloten zijn. Ze worden veel gebruikt op kantoor om lopende dossiers tijdelijk in op te bergen. In de volksmond worden L-mappen ook wel insteekhoezen of insteekmappen genoemd.
Bij DiscountOffice.nl vindt u zeker een insteekmap in de door u gewenste uitvoering. Door de selectiemogelijkheden filtert u in een paar stappen de insteekmappen die u nodig heeft.
Het merendeel van de L-mappen is uit voorraad leverbaar en hebben een korte levertijd. Meestal geldt bij DiscountOffice.nl : vandaag besteld, de volgende werkdag geleverd.

Voordelen L-mappen

Het grootste voordeel van een insteekmap L-model is dat u uw documenten er eenvoudig insteekt, zonder te nieten of te perforeren. De inhoud van de insteekmap kunt u dus snel aanpassen en aanvullen. Hierdoor is een l-map de ideale map om losse papieren mee te nemen naar uw afspraak of vergadering.
Door het stevige karton zorgt een l-map er ook voor dat uw documenten netjes blijven, u kunt een l-map ook gebruiken om bijvoorbeeld een offerte aan te bieden aan uw klant.
De l-mappen zijn aan de voorzijde bedrukt voor het maken van notities.

Ruim assortiment kartonnen L-mappen gekleurd

De insteekmappen in dit assortiment zijn geschikt voor A4 documenten en hebben een afmeting van 22x31cm. Nergens vindt u zo’n enorme keuze qua kleuren, rood, blauw, geel, groen en meer.
Wilt u gebruik maken van verschillende kleuren voor nog meer overzicht? Bestel dan bij DiscountOffice.nl de handige assorti verpakkingen met meerdere kleuren.
Daarnaast kunt u nog kiezen voor een l-map karton met venster of een insteekmap zonder venster. Meestal zijn l-mappen karton voorzien van een venster, met het voordeel dat u direct in één oogopslag de inhoud kunt zien.

De meeste populaire uitvoeringen L-mappen karton:

Venstermap Exacompta Forever L-map

Door de Forever venstermappen van Exacompta te bestellen via DiscountOffice.nl, kiest u voor duurzame en ecologische L-mappen.
Exacompta Clairefontaine beschikt over een papierfabriek die enkel gerecycleerd papier en karton produceert op basis van gebruikte papierbalen en interne recuperatie.
De klassementsartikelen Forever® hebben het Blauwe Engel certificaat en voldoen aan de DIN 6738 norm die een slijtbestendigheid van het gerecycleerd papier en archiveringstijd van 50 jaar waarborgt.
De L-mappen Forever® zijn mappen van een hoge kwaliteit met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en makkelijk te identificeren.

Jalema Insteekmap Secolor

DiscountOffice.nl biedt Jalema insteekmappen Secolor in verschillende kleuren, zoals onder meer grijs, geel en blauw. De voorzijde van de insteekmap is als driehoek uitgevoerd, waardoor meteen zichtbaar is welke documenten in de map zitten.

L-mappen karton met extra korting kopen

Speciaal voor grootverbruikers biedt DiscountOffice.nl staffelprijzen, dat wil zeggen hoe meer u bestelt, hoe lager de prijs. Profiteer ook van dit inkoopvoordeel en bestel snel en voordelig al uw archiveringsmiddelen bij DiscountOffice.nl.