Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Laag chemische handschoenen

Laag chemische handschoenen

Laag chemische handschoenen bestellen

Als werknemers tijdens het uitvoeren van werkzaamheden in aanraking komen met chemische stoffen zijn chemische handschoenen noodzakelijk. DiscountOffice.nl biedt een uitgebreid aanbod hoog chemische en laag chemische handschoenen.
De weerstand tegen permeatie (doorlatendheid op moleculair niveau) wordt aangegeven door de EN374-3 normering. Laag chemische handschoenen zijn handschoenen die volgens deze normering geen doorbraaktijd hebben van minstens 30 minuten bij 3 verschillende chemicaliën.
U bestelt gemakkelijk en voordelig online de juiste chemische bestendige handschoenen die u nodig heeft. De handige filterwoorden zorgen er voor dat u snel de handschoenen kunt bestellen die het beste passen bij uw werkzaamheden. De meeste chemische veiligheidshandschoenen zijn uit voorraad leverbaar tegen scherpe prijzen. Plaats vandaag nog uw bestelling en de handschoenen worden vaak de volgende werkdag al bij u bezorgd.

Bescherm uw handen tegen chemicaliën

Wanneer er gewerkt wordt met chemische stoffen is het belangrijk om de handen te beschermen zodat de gevaarlijke stoffen absoluut niet in aanraking komen met de huid. Dit om brandwonden, huidziektes, irritaties en infecties te voorkomen. Chemicaliën in de vorm van zuren kunnen direct schade aanrichten als ze in aanraking komen met de huid. Daarnaast kunnen sommige oplosmiddelen schade veroorzaken die niet direct zichtbaar zijn wanneer deze in contact komen met de huid. Het probleem is echter dat deze wel makkelijk door de huid worden opgenomen. Hierdoor kunnen de stoffen in de bloedbaan terecht komen met schade aan het zenuwstelsel tot gevolg. De laag chemische handschoenen die u eenvoudig en snel online kunt kopen via DiscountOffice.nl bieden een optimale bescherming tijdens het werken met chemicaliën.

Wat is voor u de juiste chemisch bestendige handschoen?

Als eerste bepaalt het chemische risico welke chemisch bestendige handschoenen het meeste geschikt zijn. Belangrijke factoren voor het bepalen van de juiste keuze zijn: Cas-nummer, naam, concentratie in een mogelijke mix en temperatuur van het chemische risico. Tenslotte is een korte omschrijving van de werkzaamheden noodzakelijk om de juiste handschoenen aan te schaffen. Bij DiscountOffice.nl bestelt u voor alle werkzaamheden de beste chemische bestendige veiligheidshandschoenen.
DiscountOffice.nl biedt laag chemische handschoenen in verschillende uitvoeringen in alle maten. Laag chemische handschoenen zijn gemaakt van synthetische materialen, nitril, latex, polyester en nylon. Ook levert DiscountOffice.nl laag chemische handschoenen die naast een goede chemische bescherming ook een mechanische bescherming bieden. Voor een optimale bescherming zijn de meeste chemische handschoenen uitgevoerd met een manchet, deze kaphandschoenen zorgen voor extra bescherming van de onderarmen. U vindt bij ons chemisch bestendige handschoenen van verschillende materialen die passen bij diverse toepassingen, bijvoorbeeld in de industrie, voedingsmiddelen industrie, bouw, petrochemie, in laboratoria en andere sectoren.

Chemisch bestendige handschoenen in de aanbieding

Bij DiscountOffice.nl bestelt u hoge kwaliteit chemische veiligheidshandschoenen van onder meer de bekende merken Ansell, Ejendals, Tyvek en Mapa tegen hoge kortingen. Bent u grootverbruiker en bestelt u regelmatig veiligheidshandschoenen voor uw medewerkers? Door de staffelkorting bent u bij een bestelling van meerdere stuks nog voordeliger uit.