Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Werklaarzen

Werklaarzen

Andere benamingen: Veiligheidslaars

Werklaarzen bestellen

Bent u op zoek naar werklaarzen voor een optimale bescherming tijdens het uitvoeren van uw werk? Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor comfortabele werklaarzen, die niet alleen een goede bescherming bieden maar ook een hoog draagcomfort bieden gedurende de hele dag.
Het ruime assortiment werklaarzen bestaat uit verschillende uitvoeringen en modellen. Dankzij de handige filterwoorden vindt u gemakkelijk en snel de juiste werklaarzen die u nodig heeft. U bestelt gemakkelijk en voordelig online. De meeste werklaarzen zijn uit voorraad leverbaar en hebben een korte levertijd. Bestel vandaag nog en uw bestelling wordt meestal de volgende werkdag al geleverd.

Ruime collectie werklaarzen

Werklaarzen zijn er in diverse soorten en maten. De slipweerstand bij werklaarzen is belangrijk. Hoe hoger de slip coëfficiënt hoe beter de slipweerstand. Let hierbij op de voor u van toepassing zijnde omstandigheden!
De ruime collectie werklaarzen van DiscountOffice.nl bestaat onder meer uit veiligheidslaarzen, brandweerlaarzen en laslaarzen. Werklaarzen die geschikt zijn om te gebruiken in verschillende sectoren zoals in de agrarische sector, levensmiddelenbranche, chemie, industrie en meer.
U kunt kiezen uit verschillende modellen, werklaarzen voor zowel dames als heren, leverbaar vanaf maat 35 tot en met maat 49. Werklaarzen zijn gemaakt van verschillende materialen zoals rubber, leder, gore-tex, polyurethaan, pvc en meer. Welke werklaarzen voor u het meest geschikt zijn is onder meer afhankelijk van uw werkzaamheden en de omstandigheden. Heeft u waterdichte werklaarzen nodig of gevoerde werklaarzen? DiscountOffice.nl heeft zeker uw favoriete werklaarzen beschikbaar.
Er is een grote variatie aan werklaarzen: het beschermingsniveau, het materiaal en de uitrusting zijn bepalend voor de juiste keuze. Is er bescherming van de tenen nodig? Als een stalen neus of andere beschermneus een vereiste is kies dan voor een veiligheidslaars van een veiligheidsklasse S1, S1P, S2, S3, S4, of S5. Een goede werklaars voldoet minimaal aan de norm EN ISO 20345 en heeft een antislipzool volgens SRA, SRB of SRC.

Veiligheidslaarzen voor extra bescherming

Net zoals de meeste veiligheidsschoenen bieden ook veiligheidslaarzen de werknemer de juiste bescherming tegen bepaalde risico’s op het werk, zoals mechanische, chemische, biologische of thermische gevaren. Daarnaast bieden werklaarzen ook bescherming tegen weersinvloeden, vocht en vuil.
Verreweg de meeste veiligheidslaarzen die u kunt bestellen bij DiscountOffice.nl zijn S3 veiligheidslaarzen, meestal zijn dit werklaarzen van leder die volledig waterdicht en vuilafstotend zijn. Een S3 veiligheidslaars heeft een beschermende neus, een schokabsorberende hak, is anti statisch, heeft een loopzool met profiel en een stalen of kunststof tussenzool voor bescherming tegen perforatiegevaar.
De hoogste bescherming bieden S5 veiligheidslaarzen van rubber, deze laarzen bieden naast alle S3 eigenschappen ook bescherming tegen water, oliën, zuren en chemicaliën.

Werklaarzen in de aanbieding

Bij DiscountOffice.nl bestelt u topkwaliteit werklaarzen van onder meer Altas, Dunlop, Cofra, Emma en Jalas tegen hoge kortingen. Wilt u meerdere stuks bestellen voor uw medewerkers? Speciaal voor bedrijven hanteert DiscountOffice.nl staffelprijzen. Hierdoor bent u bij een bestelling van meerdere veiligheidslaarzen nog voordeliger uit.