Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Ladders

Ladders

Andere benamingen: Trapkrukjes, Trapladders, Trappen

Ladders bestellen

Wilt u een ladder bestellen? In het uitgebreide assortiment ladders van DiscountOffice.nl vindt u voor elke situatie de juiste ladder. U kunt kiezen uit eenvoudige rechte ladders tot uitschuifbare telescoopladders. Voor standaard toepassingen tot industriële toepassingen. Van een kleine opstap om een klein hoogte verschil te overbruggen tot professionele platformtrappen voor het veilig werken op grote hoogtes.
Welke ladder, trap of steiger u ook zoekt, bij DiscountOffice.nl bestelt u gemakkelijk en voordelig online de beste ladder voor uw werkzaamheden. Voor doe-het-zelvers en professionals zoals stukadoors, schilders, gevelwerkers en installatiebedrijven. De meeste ladders zijn uit voorraad leverbaar en hebben een korte levertijd. Plaats vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl en u ontvangt uw pakket meestal de volgende werkdag al.

Veilig werken op elke hoogte

In Nederland moeten alle ladders, vouwladders en trappen voldoen aan de regels die de warenwet stelt. De nadere invulling wordt gegeven in de Nederlandse norm NEN 2484. In deze norm zijn onder andere de gebruiksnormen, termen en definities vastgelegd.
Waar moet u op letten bij de aanschaf van een ladder? Bij de aankoop van een ladder staat veiligheid op de eerste plaats. Maar ook andere factoren zijn belangrijk voordat u een ladder gaat bestellen. Hoe vaak wordt de ladder gebruikt? Een ladder wordt elke keer bij bestijgen belast. Hoe vaker de ladder gebruikt wordt is bepalend voor het materiaal en de verbindingstechniek. Industriële ladders zijn van sterkere materialen gemaakt dan standaard ladders.
Ook worden andere eisen gesteld in verschillende omstandigheden waar een ladder gebruikt wordt. Wordt er zijdelings gewerkt bijvoorbeeld bij een stelling is een veiligheidsbalustrade aan te bevelen.
Moet de ladder regelmatig verplaatst worden? Kies dan een verrijdbare ladder of een ladder met een licht gewicht.
Naast ladders voor normale belastingen biedt DiscountOffice.nl voor zwaardere personen zwaarlastladders die zwaarder belast kunnen worden.

Ruim assortiment ladders

Een goede veilige trapladder komt altijd wel van pas in uw magazijn, werkplaats of is zelfs onmisbaar bij het uitvoeren van uw werkzaamheden. DiscountOffice.nl levert voor elke klus de juiste ladder, geschikt voor intensief en veilig gebruik.
Wilt u een lichtgewicht aluminium trap kopen? Naast stevige professionele aluminium ladders vindt u bij DiscountOffice.nl ook robuuste houten trappen, zowel enkelzijdig als met sporten aan beide zijden.
Naast lichte universele trapladders kunt u ook diverse andere trappen en ladders bestellen via DiscountOffice.nl zoals een lichte boktrap aluminium, een bordestrap, een montagetrap, een platformladder, een platformtrap, een vouwladder, een reformladder, een telescoopladder.
Heeft u een ladder nodig voor omgevingen die nat zijn of met olie gewerkt wordt, dan biedt DiscountOffice.nl ook aluminium veiligheidsladders. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen voor verrijdbare trappen, enkele of dubbele trappen, met bordes of leuning.
Voor elke situatie levert DiscountOffice.nl de perfecte trapladder, uit voorraad leverbaar tegen scherpe prijzen. Gemakkelijk en snel online te bestellen.