Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Ladekasten

Ladekasten

Andere benamingen: Dossierladekast, Hangmappenkast, Ladeblok

Ladekasten bestellen

Een ladekast is ideaal om uw werkplek netjes en overzichtelijk te houden. Een opgeruimd kantoor werkt prettiger en productiever. Bij DiscountOffice.nl bestelt u gemakkelijk en voordelig online verschillende ladekasten voor elke werkplek, zowel op kantoor als thuis.
U bestelt topkwaliteit ladekasten via DiscountOffice.nl met hoge kortingen. Binnen het ruime assortiment ladekasten en ladeblokken kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden. Onze handige filterwoorden helpen u met het bestellen van de beste ladekasten.
Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank. Bestelt u namens een bedrijf, school of instelling dan kunt u ook op rekening bestellen. Dit kunt u eenvoudig aanvragen tijdens het bestelproces.

Ladekasten voor elk kantoor

Ladekasten mogen op geen enkele werkplek ontbreken, ze zijn een efficiënte oplossing om uw kantoor, thuiswerkplek, werkplaats, balie enz. georganiseerd te houden. Een ladeblok, eventueel verrijdbaar, gebruikt u onder of in de nabijheid van uw bureau. Zo heeft u uw dossiers direct bij de hand.
De ladekasten zijn in diverse kleuren en indelingen te bestellen. Ladekasten met meerdere lades variërend van 2 lades tot wel 10 lades, afsluitbare lades, pennenlades of accessoire lades. De ladekasten zijn speciaal geschikt om tekeningen, dossiers en kantoorbenodigdheden overzichtelijk in te bewaren.
Wilt u ook hangmappen archiveren in uw ladekast? DiscountOffice.nl biedt verschillende ladekasten die ook voorzien zijn van een hangmappenframe.
De fichekasten zijn speciaal ontworpen voor het opbergen van kaartenbakken. Leverbaar met 1 kaartenbak per lade, 2 kaartenbakken per lade of 3 kaartenbakken per lade.
Heeft u privacy gevoelige documenten of andere belangrijke gegevens die u veilig wilt opbergen? Kies dan voor een ladekast met slot, te verkrijgen in diverse modellen.

Ruim aanbod ladekasten

Wilt u een zwarte ladekast bestellen? Of gaat uw voorkeur uit naar een grijze, witte, rode of blauwe ladekast? Dankzij het ruime aanbod in materialen en kleuren vindt u bij DiscountOffice.nl voor elk kantoor de juiste ladekasten die perfect voldoen aan uw wensen.
Robuuste ladekasten gemaakt van stevige staal in verschillende kleuren. Daarnaast kunt u ook ladekasten van stevig hout voorzien van een melamine toplaag in diverse kleuren bestellen zoals esdoorn, kersen of beuken bestellen. Duurzame ladekasten van slijtvaste materialen die u langdurig intensief kunt gebruiken.

Hoogwaardige ladekasten in de aanbieding

Bij DiscountOffice.nl bestelt u topkwaliteit ladekasten van de bekende merken Schaffenburg en Bisley tegen scherpe prijzen. Voor een betaalbaar alternatief zijn de ladekasten van het huismerk DiscountOffice een uitstekende keuze.
Heeft u meerdere ladekasten nodig voor uw kantoor? Door de staffelprijzen van DiscountOffice.nl bent u bij een bestelling van meerdere ladekasten nog voordeliger uit.