Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Laserpointers

Laserpointers

Andere benamingen: Aanwijsstok, Laserpen, Elektronische aanwijsstok

Laserpointers bestellen

Wilt u een laserpointer kopen? Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor professionele laserpointers die u tegen een scherpe prijs online kunt bestellen.
Binnen het assortiment laserpointers vindt u verschillende aanwijsstokken, laserpennen en draadloze presenters.
Met een laserpointer wijst u van een afstand de belangrijkste punten aan van uw presentatie. Een laserpointer wordt ook wel een laserpen of laser aanwijzer genoemd. Hierdoor houdt u het publiek scherp en wordt uw boodschap beter onthouden.
Bij DiscountOffice.nl bestelt u snel de beste laserpointer of presenter die voldoet aan uw wensen. Heeft u het artikel gevonden dat u wilt kopen? In een paar eenvoudige stappen is uw bestelling afgerond. De betaling vindt plaats in de veilige en vertrouwde betaalomgeving van uw eigen bank.
Wilt u liever achteraf betalen? Als u bestelt namens een bedrijf, school of instelling dan kunt u gebruik maken van de mogelijkheid om op rekening te kopen. U kunt dit aanvragen tijdens het bestelproces.
De meeste laserpointers zijn uit voorraad leverbaar vanuit één van onze magazijnen. Plaatst u vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl dan wordt uw pakketje meestal de volgende werkdag al geleverd.

Een belangrijk hulpmiddel bij elke presentatie

Bij een presentatie voor grotere groepen is het handig als u van een afstand de belangrijkste punten kunt aanwijzen. Zo houdt u de aandacht vast van het publiek. Gebruik een laserpointer zodat u niet zelf voor het beeld staat.
Een draadloze presenter geeft u veel vrijheid tijdens het presenteren. U kunt rondlopen terwijl u presenteert en u heeft alle nodige knoppen in één hand, u klikt gemakkelijk door uw presentatie heen en hoeft geen gebruik te maken van de navigatieknoppen op uw laptop. U kunt zich volledig op het publiek richten.

Ruim assortiment laserpointers

DiscountOffice.nl biedt topkwaliteit laserpointers en presenters van onder meer de bekende merken Logitech, Legamaster en Kensington die u met hoge kortingen online kunt kopen. Heeft u meerdere laserpointers nodig? Door onze staffelprijzen bent u bij een bestelling van meerdere stuks nog voordeliger uit.

Het assortiment laserpointers bestaat uit:

Laserpennen

Laserpennen kunnen worden gebruikt op beamerschermen maar zijn ook goed zichtbaar op een muur of andere oppervlakten. Bij DiscountOffice.nl kunt u laserpointers bestellen in verschillende kleuren bestellen zoals rood, groen en violet.
Een groene laserpen wordt het meest gebruikt, ook voor particulier gebruik. In de zakelijke omgeving wordt een rode laserpen meestal gebruikt voor presentaties, door gidsen bij een stadstour of voor het aanwijzen van objecten op de bouwplaats.

Laser presenters

Met een draadloze presenter kunt u van afstand door uw presentatie navigeren. Bij DiscountOffice.nl vindt u krachtige draadloze presenters met een intuïtieve bediening en handige functies, zoals ingebouwd geheugen, uitgebreid draadloos bereik of een LCD display.