Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Lashandschoenen

Lashandschoenen

Andere benamingen: Handschoen voor lassers

Lashandschoenen bestellen

Tijdens laswerkzaamheden ontstaan lasvonken en metaalspetters. Het is belangrijk om u goed te beschermen, naast een goede bescherming van de ogen en de voeten zijn lashandschoenen onmisbaar voor een optimale bescherming van de handen.
Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor lashandschoenen in verschillende uitvoeringen, die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen. De meeste handschoenen voor lassers zijn uit voorraad leverbaar en worden snel geleverd. Plaats vandaag nog uw bestelling lashandschoenen en u ontvangt ze meestal de volgende werkdag al.

Veiligheidseisen lashandschoenen

Lashandschoenen zijn hittebestendige handschoenen die gedragen worden tijdens het lassen. Ze zijn ontwikkeld voor een optimale bescherming bij het lassen en snijden van metaal.
Lashandschoenen moeten allereerst voldoen aan de algemene eisen van de EN 420. Daarnaast zijn er een aantal specifieke eisen. Er wordt een verschil gemaakt tussen lashandschoenen type A en type B. Type A is bedoeld voor zwaar laswerk waarbij ook de mechanische risico’s aanzienlijk zijn. Type B is bedoeld voor fijn laswerk, waarbij goede vingergevoeligheid nodig is.
De lashandschoenen die u bestelt via DiscountOffice.nl zijn gemaakt van vlamvertragend materiaal, zijn goed isolerend, bieden bescherming tegen elektrische schokken en zijn bovendien snijbestendig, schuurbestendig en preforatiebestendig.

Welke lashandschoen is het beste voor u?

Welke lashandschoenen het meeste geschikt zijn hangt af van de thermische risico's en de werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd. Bij DiscountOffice.nl vindt u een ruime assortiment lashandschoenen in diverse materialen en modellen. De meeste lashandschoenen zijn gemaakt van leer.
Het meest voorkomende lasproces is het MIG/MAG lassen. Voordelen van dit proces vormen de veelzijdigheid en de snelheid waarmee het lassen uitgevoerd kan worden. Bij MIG/MAG lassen is er een constante spanning. DiscountOffice.nl biedt diverse lashandschoenen MIG die voldoen aan de strengste normen tegen scherpe prijzen.
MIG lashandschoenen zijn hitte- en vlambestending, zijn gemaakt van split runderleer en voorzien van een comfortabele voering van katoen.
TIG lassen behoort tot de categorie elektrisch booglassen, voor dit proces zijn andere lashandschoenen geschikt. TIG lashandschoenen bieden een optimale bescherming en hebben een hoge vingergevoeligheid. Bij DiscountOffice.nl bestelt u topkwaliteit lashandschoenen voor TIG lassen van hertenleder of geitenleder voor een hoog draagcomfort.
Tevens levert DiscountOffice.nl lashandschoenen met een beschermende (extra lange) kap of lasmouwen. Deze kaphandschoenen zorgen voor een bescherming van een gedeelte of de volledige arm.

Lashandschoenen in de aanbieding

DiscountOffice.nl levert hoogwaardige lashandschoenen van onder meer de topmerken Ejendals en Weldsafe tegen hoge kortingen. Heeft u meerdere aantallen lashandschoenen nodig voor uw medewerkers? Door de staffelkortingen van DiscountOffice.nl bent u bij een bestelling van meerdere stuks nog voordelig uit en kunt u aanzienlijk besparen op de inkoop van persoonlijke beschermingsmiddelen.