Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Letterborden

Letterborden

Andere benamingen: Mededelingsbord, Infobord, Welkomstbord

Letterbord bestellen

Bent u op zoek naar een voordelig letterbord? Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor letterborden van gegolfd rubber in verschillende afmetingen. Letterborden zijn geschikt als mededelingenbord, welkomstbord of informatiebord. De letters en cijfers zijn eenvoudig aan te brengen en te verwisselen.
De meeste letterborden zijn uit voorraad leverbaar en kunnen snel worden geleverd. Heeft u snel een letterbord voor uw bedrijf nodig? Geen probleem bij DiscountOffice.nl. Plaats vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl en u ontvangt uw bestelling meestal de volgende werkdag al.

Letterborden voor een duidelijke informatie

Letterborden komt u vaak tegen in uiteenlopende situaties, zoals in bedrijven, in het ziekenhuis, in conferentiecentra, hotels en restaurants. De zwarte traditionele informatieborden zijn gemaakt van gegolfd rubber waarin witte letters en cijfers geplaatst worden. De combinatie van het duidelijke lettertype en de kleur wit op een zwarte achtergrond zorgt ervoor dat een letterbord ook van grotere afstand goed leesbaar is. Ze worden vaak gebruikt als welkomstbord of om mededelingen, routebeschrijvingen of algemene bedrijfsinformatie te tonen. Het grote voordeel van een letterbord is dat u altijd flexibel in het tonen van uw informatie bent.

Letterborden in verschillende afmetingen

Wilt u een letterbord 80x60cm bestellen? DiscountOffice.nl levert letterborden in verschillende formaten zoals 60x40cm, 40x60cm en 30x40cm. U bestelt gemakkelijk online tegen scherpe prijzen. Het assortiment letterborden bestaat uit het complete Legamaster aanbod, dat u online met korting kunt bestellen via DiscountOffice.nl. Legamaster letterborden staan bekend om de topkwaliteit letterborden die geschikt zijn voor langdurig en probleemloos gebruik.

Cijfers en letters voor letterbord

De cijfers en letters kunt u via DIscountOffice.nl in 3 verschillende hoogtes bestellen, namelijk 12mm, 20mm en 30mm. U kunt een letterdoos met alleen letters bestellen, maar u kunt ook kiezen voor een cijfer/letterdoos met zowel cijfers als letters. DiscountOffice.nl biedt verschillende mogelijkheden.
Ook als u later nog meer cijfers en letter wenst is het mogelijk om een aanvulset cijfers en letters te bestellen.