Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Logistieke hoezen

Logistieke hoezen

Andere benamingen: Labelhoes, Documenthouder

Logistieke hoezen bestellen

Bent u op zoek naar voordelige logistieke hoezen? Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor logistieke hoezen in verschillende uitvoeringen voor diverse toepassingen. Dankzij de handige selectiemogelijkheden vindt snel de logistieke hoezen die u zoekt. U bestelt gemakkelijk en voordelig online via DiscountOffice.nl. De meeste logistieke hoezen zijn uit voorraad leverbaar en hebben een korte levertijd. Meestal geldt vandaag besteld, de volgende werkdag bij u bezorgd.

Logistieke hoezen voor een overzichtelijk magazijn

Een efficiënte bewegwijzering is belangrijk in logistieke omgevingen zoals in een magazijn of andere opslagruimtes. In één oogopslag ziet u belangrijke productinformaties, locaties of andere informatie van de artikelen of materialen in het magazijn.
Logistieke hoezen zijn gemaakt van extra sterk materiaal zodat ze de informatie ook onder zware omstandigheden goed beschermen. Ze worden vooral veel gebruikt in magazijnen, op containers en magazijnstellingen.

Ruim assortiment logistieke hoezen

DiscountOffice.nl biedt een ruim assortiment logistieke hoezen die u eenvoudig en snel online kunt bestellen. Zo kunt u kiezen uit onder meer labelhoezen en documenthouders in diverse uitvoeringen: A4, A5, A6, magnetisch, zelfklevend of voorzien van bindriemen of een ophangbeugel.
Alle logistieke hoezen hebben een sterke kunststof achterzijde (geel of blauw) en een transparant venster van extra sterk polypropyleen. En zijn geschikt voor permanent gebruik in opslagplaatsen en magazijnen. Ze zijn geschikt voor scanners en scheurbestendig. Dankzij de beschermflap zijn de logistieke hoezen ook geschikt voor buiten, de documenten worden goed beschermd tegen stof en vocht. De inserts zijn gemakkelijk en snel te vervangen.
Een hoes met bindriemen is voorzien van pijlvormige bandjes, hierdoor is deze labelhoes veilig en gemakkelijk te bevestigen aan stellingen of transportcontainers.
Een zelfklevende documenthouder heeft 2 zelfklevende strips op de achterzijde en is te gebruiken op pallets, kartonnen dozen en containers.
U kunt ook kiezen voor een hoes met een ophangbeugel, deze documenthouders zijn voorzien van een gegalvaniseerde, flexibele draad zodat de hoes licht en veilig vast te hechten is. Geschikt voor gebruik op transportcontainers, houten kisten en palletkarton.
DiscountOffice.nl heeft ook magnetische hoezen in het assortiment. Een magnetische documenthouder is voorzien van 2 magnetische strips op de achterzijde en is te gebruiken op metalen oppervlakken, zoals magazijnrekken, geperforeerde metalen wanden en metalen containers.
Heeft u documenthouders met een extra sterke hechtkracht nodig? Dan is een neodymium magnetische documenthouder de beste keuze. Dankzij twee met warmte gesealde neodymium magneten is deze documenthouder geschikt voor gebruik in moeilijke omstandigheden.
Voor alle Durable logistieke hoezen kunt u gratis insert templates op www.duraprint.eu downloaden.