Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Magazijn ladekasten

Magazijn ladekasten

Magazijn ladekasten bestellen

Wilt u metalen ladekasten bestellen voor uw magazijn, werkplaats of kantoor? Bij DiscountOffice.nl vindt u een breed assortiment magazijn ladekasten die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen.
De magazijn ladekasten van Lista staan bekend om de oerdegelijke kwaliteit en duurzaamheid. Het draagvermogen per lade is 75 of 200kg afhankelijk van het model. De lades zijn volledig uittrekbaar wat zorgt voor een optimaal werkgemak. De ladekasten zijn te bestellen in verschillende kleuren. Op aanvraag zijn er tevens diverse andere kleuren leverbaar: robijnrood (Ral 3003), signaalblauw (Ral5005), gentiaanblauw (Ral5010), capriblauw (Ral5019), resedagroen (Ral 6011) en lichtgrijs (Ral7035).
Naast de Lista magazijn ladekasten biedt DiscountOffice.nl ook Bott ladekasten tegen een scherpe prijs. Bent u op zoek naar een betaalbaar alternatief? Kijk ook eens naar de ladekasten van het huismerk DiscountOffice, een complete lijn magazijnkasten in een goede prijs-kwaliteitsverhouding!
De meeste magazijn ladekasten zijn snel leverbaar. Informeer bij onze klantenservice naar de actuele levertijden.

Voor een overzichtelijk en georganiseerd magazijn

In elke werkplaats, garage of magazijn wordt gewerkt met klein materiaal, gereedschappen, onderdelen en meer, maar hoe houdt u het overzicht en ruimt u alle materialen op? De magazijn ladekasten van DiscountOffice.nl bieden de ideale oplossing.
De robuuste metalen ladekasten zorgen voor meer orde op de werkplek: alles is overzichtelijk gesorteerd, u heeft de benodigdheden direct bij de hand en alles is goed beschermd. Daarom zijn metalen ladekasten veelgebruikt in werkplaatsen en magazijnen, maar ook op kantoor kunnen deze magazijn ladekasten uitstekend geplaatst worden. Eigenlijk over waar kleine onderdelen en/of gereedschappen opgeruimd moeten worden op een overzichtelijk manier en snel gepakt kunnen worden komt een metalen ladekast van pas.

Kenmerken van een goede metalen ladekast

Uiteraard is een goede metalen ladekast robuust en veerkrachtig, hij moet tegen een stootje kunnen. Ook het hoge draagvermogen is een belangrijk kenmerk. Evenals het veilige vergrendelingssysteem dat er voor zorgt dat er geen diefstal plaatsvindt. De stevige plaatstalen constructie zorgt ook voor een lange levensduur.
Door het enorme aanbod aan uitvoeringen, aantal laden, hoogte van de lades en diverse indelingen vindt u bij DiscountOffice.nl gegarandeerd een metalen ladekast die perfect aansluit bij uw wensen.

Ruim assortiment ladekasten voor het magazijn

DiscountOffice.nl biedt een ruim assortiment magazijn ladekasten. U kunt kiezen uit verschillende uitvoeringen. De metalen ladekasten zijn voorzien van een slagvaste coating in diverse RAL kleuren, zodat ze uitstekend bestand zijn tegen hoge eisen in elke werkplaats.
De hoogwaardige magazijn ladekast bestelt u gemakkelijk online met hoge kortingen. Bestel snel een magazijn ladekast voor uw bedrijf en werk ook efficiënter zonder dat u telkens moet zoeken naar de benodigde gereedschappen en materialen. Heeft u meerdere magazijn ladekasten nodig? Vraag verblijvend een prijsopgave aan!