Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Magazijnstellingen Rvs

Magazijnstellingen Rvs

Andere benamingen: Magazijnrekken, Levensmiddelenstelling, Systeemstellingen

Magazijnstellingen RVS bestellen

Op zoek naar een magazijnstelling voor levensmiddelen? De RVS magazijnstellingen uit het assortiment van DiscountOffice.nl voldoen aan de hoogste hygiëne-eisen, zijn onderhoudsvriendelijk en bestand tegen omgevingsinvloeden. Ze zijn verkrijgbaar met gladde legborden of met roosterlegborden.
Het modulaire systeem maakt het mogelijk om een kostenefficiënt opbergsysteem te creëren. Het systeem bestaat uit grondvelden, basis- en aanbouwstellingen waardoor ze eenvoudig uit te breiden zijn en precies op uw opslagbehoefte afgestemd kunnen worden.
De RVS magazijnstellingen zijn gemakkelijk en voordelig online te bestellen. Met behulp van de uitgebreide selectiemogelijkheden maakt u snel de juiste keuze, zo kunt u onder meer selecteren op type stelling, materiaal en indeling.
De meeste magazijnstellingen zijn snel leverbaar. Informeer bij onze afdeling klantenservice naar de actuele levertijden.

Optimale opslagmogelijkheden in elk bedrijf

RVS magazijnstellingen bieden voor elk bedrijf de beste opslagmogelijkheden voor kleine tot middelgrote artikelen. Deze legbordstellingen worden gebruikt voor de opslag van dossiers, dozen, klein materiaal, levensmiddelen en meer. Door het ruime aanbod van DiscountOffice.nl vindt u gegarandeerd een geschikte legbordstelling die voldoet aan uw eisen.
Legbordstellingen zijn uiterst flexibel in gebruik en hebben een stabiele constructie. Vooral de open constructie maakt een vrije toegang tot de goederen mogelijk, u kunt kiezen uit een eenzijdige uitvoering tegen een wand of een tweezijdige uitvoeringen waarbij artikelen aan beide zijden kunnen worden gepickt of geplaatst.
De magazijnstellingen zijn te bestellen in verschillende afmetingen, u kunt de hoogte individueel instellen waardoor u optimaal gebruik maakt van de hoogte van de ruimte. Door de grondvelden te combineren met de aanbouwvelden stelt u zelf uw ideale magazijnstelling samen.

Verschillende uitvoeringen RVS magazijnstellingen

Bij DiscountOffice.nl kunt u kiezen uit twee verschillende uitvoeringen RVS magazijnstellingen, namelijk een inhaakstelling of schroefstelling.
Een inhaakstelling is zonder gereedschap op te bouwen, de insteekbare rekken zijn ontworpen voor eenzijdig gebruik en zijn ontwikkeld voor plaatsing en bevestiging aan een wand. Dankzij het insteeksysteem is een eenvoudige, snelle en gereedschaploze montage mogelijk.
De schroefstelling is optimaal voor permanente installatie bij langdurige opslag. De montage geschiedt door middel van een schroefsysteem, dat een hoge stabiliteit biedt. De schroefstelling is tweezijdig te gebruiken en kan ook vrijstaand in de ruimte geplaatst worden.

Voordelen RVS magazijnstellingen

De RVS magazijnstellingen die u bestelt via DiscountOffice.nl zijn vervaardigd van RVS materiaal 1.4301. De duurzame en hygiënisch ontworpen magazijnstellingen zijn perfect geschikt voor de levensmiddelenbranche. Ze bieden een uitstekende bescherming tegen verwondingen door de veiligheidsranden. Diagonaalschoren en verstevigingsplaten in de diepterichting zorgen voor een hoge stabiliteit en veilig gebruik.
De RVS magazijnstellingen bestelt u altijd met hoge kortingen. En heeft u meerdere magazijnstellingen nodig dan profiteert u door onze staffelprijzen van nog eens extra korting waardoor u veel kosten bespaart bij de inrichting van uw magazijn.