Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Magneetband

Magneetband

Andere benamingen: Etikettenband, Magneetstrips, Magneettape

Magneetband bestellen

Bent u op zoek naar zelfklevend magneetband? Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor voordelig magneetband in verschillende uitvoeringen, afmetingen en kleuren. U bestelt gemakkelijk en voordelig online. Via de handige filterwoorden vindt u snel de juiste magneetstrips en magnetische tape dat u zoekt. Het meeste magneetband is uit voorraad leverbaar en wordt snel geleverd. Plaats vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl en het magneetband wordt vaak de volgende werkdag al bij u afgeleverd.

Zelfklevend magneetband voor planning, markeringen en labelen

Magneetband is multifunctioneel en geschikt voor diverse doeleinden. Waar u ook magneetband voor nodig heeft, u vindt bij DiscountOffice.nl binnen het ruime assortiment altijd de meest geschikte magnetische tape, magneetband, magnetische stroken of magneetvellen. U bestelt topkwaliteit magneetband van onder rmeer Maul, Legamaster, Durable, Smit Visual met korting.
Het grote voordeel van magnetische tape is dat u heel eenvoudig elke muur, deur of wand magnetisch maakt. Door een magneetstrip op een muur of raam te plakken kunt u bijvoorbeeld notities, memo's, aantekeningen en foto’s ophangen. Dankzij de zelfklevende strip aan de achterzijde is het bevestigen heel makkelijk.
Ook kunnen met flexibel zelfklevende magneettape schappen, kasten en ladeblokken van naambordjes, etiketten en labels voorzien worden. Het magneetband wordt op rol geleverd in verschillende diktes.

Magnetisch etikettenband in het magazijn

Ook in het magazijn wordt magneetband veel gebruikt. DiscountOffice.nl levert verschillende afmetingen magneetband dat geschikt is voor het labelen en markeren van allerlei voorwerpen of magazijnstellingen en legborden. Ook kunt u magneetband bestellen voor het ophangen van gereedschappen. Het zelfklevende magneetband op rol is gemakkelijk met een schaar op de juiste lengte te knippen.
Magneetband plakt op elke type basis van staal. Vaak is het magneetband beschrijfbaar met permanente markers. Maar u kunt ook magneetstrips bestellen die wisbaar zijn. Ideaal voor het wisselend beschrijven van magneethoudende schappen in de opslag of verkoop en voor gebruik op school, op kantoor of thuis.
Daarnaast levert DiscountOffice.nl verschillende soorten zelfklevend magneetband, waarmee u voorwerpen in magneten kunt veranderen door de magneetband, magneetstrook of magneetstrip op het product te plakken.

Magnetisch tape voor planborden en whiteboards

Magneetband is onder andere geschikt voor gebruik in combinatie met planborden en voor het maken van een indeling op een whiteboard. Met magneetband creëert u snel overzicht. Het magnetische tape is voordelig online te bestellen via DiscountOffice.nl. U kunt kiezen uit diverse kleuren en maten, waardoor planningen optimaal gevisualiseerd en overzichtelijk worden.
Wilt u magnetische vellen A4 bestellen? Met magnetische vellen kunt u zelf symbolen maken en uitknippen. Deze flexibele magnetische vellen biedt DiscountOffice.nl in verschillende kleuren. Ze zijn met wateroplosbare viltstiften te beschrijven en vochtig uitwisbaar.