Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Magnetische kaders

Magnetische kaders

Andere benamingen: Magnetische Documenthouders, Magnetisch Kaders, Magneetvensters

Magnetische kaders bestellen

Wilt u magnetische kaders bestellen om uw belangrijke informatie op een kwalitatieve en professionele manier te presenteren? DiscountOffice.nl biedt een ruim assortiment magnetische kaders in verschillende uitvoeringen die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen. Door de uitgebreide filterwoorden vindt u direct de magnetische documenthouders die u zoekt. U kunt kiezen uit verschillende afmetingen en kleuren. De meeste magnetische kaders zijn uit voorraad leverbaar en hebben een korte levertijd.
Heeft u snel magnetische documenthouders nodig? Geen probleem bij DiscountOffice.nl. Bestel vandaag nog uw favoriete magnetische kaders en uw bestelling wordt meestal de volgende werkdag al bij u bezorgd.

Documenthouders op een whiteboard

Magnetische insteekhoezen zijn ideaal om professioneel informatie te presenteren. Met een magnetische documenthouder kan alle belangrijke informatie gemakkelijk op een whiteboard of ander stalen oppervlak gepresenteerd worden. Met behulp van de magnetische documenthouder plaatst u eenvoudig documenten op het whiteboard, zoals audit resultaten, voorraadinformatie en financiële bedrijfsgegevens. Superhandig tijdens vergaderingen, trainingen en andere besprekingen.
Maar ook voor de inrichting van het magazijn, in de werkplaats of op productie afdelingen zijn magneetvensters uitermate geschikt om machinegegevens, gebruiksaanwijzingen en werknemers informatie te presenteren. De documenten blijven schoon, ongekreukt en leesbaar. De informatie is gemakkelijk te verwisselen door het kader op te lichten van de ondergrond. De magneetkaders zijn geschikt om op stalen deuren, rekken, kasten, lockers en machines te plaatsen. Een magnetische documenthouder kan zowel horizontaal als verticaal gebruikt worden.

Ruim assortiment magnetische kaders

Bij DiscountOffice.nl vindt u een ruim assortiment magnetische kaders tegen scherpe prijzen. Wilt u een magneethoes A4 bestellen? Magnetische kaders A4, A5, A6, A7, A2, A3 of A1, welk formaat u ook nodig heeft bij DiscountOffice.nl, u vindt zeker een magneetvenster in de juiste afmeting. U kunt kiezen uit verschillende kleuren zoals zwart, zilver, blauw, groen, rood, geel en oranje.
Voor extra attentie biedt DiscountOffice.nl ook magnetische insteekhoezen met gestreepte kaders. Uitermate geschikt om bijvoorbeeld uw uitgeprinte hygiënemaatregelen nog meer op te laten vallen. Te bestellen in diverse formaten en in verschillende kleurcombinaties zoals geel/zwart, geel/rood en rood/wit.

Topkwaliteit magnetische kaders met korting

Bent u op zoek naar Duraframe Magnetic? De hoogwaardige magnetische informatiekaders bestelt u via DiscountOffice.nl met korting, net als de magnetische documenthouders van andere topmerken zoals onder meer Smit Visual, Legamaster, Tarifold en Francken.
Heeft u meerdere magnetische insteekhoezen nodig? Door de staffelkortingen van DiscountOffice.nl bent u bij een bestelling van meerdere stuks nog voordeliger uit. En kunt u optimaal profiteren van onze scherpe prijzen.