Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Meervlaksborden

Meervlaksborden

Andere benamingen: Triptiek Whiteboard, Vijfvlaksbord

Meervlaksbord bestellen

Bent u op zoek naar een whiteboard met een extra groot schrijfoppervlak? Bij DiscountOffice.nl vindt u een ruime keuze meervlaksborden uitgevoerd in een schoolbord variant.
Een meervlaksbord bestaat uit 5 schrijfvlakken, één vast whitebord met twee zijpanelen die aan beide zijden beschrijfbaar zijn. Omdat de meervlaksborden uit drie delen bestaan worden ze ook wel triptiek borden genoemd.
Bij DiscountOffice.nl vindt u diverse modellen meervlaksborden die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen. Met behulp van de uitgebreide selectiemogelijkheden bestelt u snel het juiste meervlaksbord. Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank.
Voor bedrijven, scholen en instellingen biedt DiscountOffice.nl ook de mogelijkheid om op rekening te kopen. Dit kunt u eenvoudig aangeven tijdens het bestelproces.
De meeste meervlaksborden zijn uit voorraad leverbaar en worden snel geleverd. Plaats vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl en u kunt uw meervlaksbord al snel in gebruik nemen.

Voordelen van een meervlaksbord

Een whiteboard is een effectief presentatiemiddel om elke presentatie, workshop of brainstormsessie visueel te ondersteunen. Hierdoor is een whiteboard bijna niet meer weg te denken uit vergaderzalen, kantoren of klaslokalen.
Door belangrijke zaken te visualiseren via een whiteboard wordt het overzicht bewaard en blijft informatie beter hangen bij de betrokkenen. Ook wordt een presentatie interactiever en dynamischer door direct aantekeningen te maken.
Het meervlaksbord is een ruimtebesparende oplossing door het twee deuren systeem. Door de deuren open te klappen creëert u veel extra schrijfruimte. Meervlaksborden zijn dan ook ideaal voor conferentieruimten en klaslokalen.

Breed assortiment meervlaksborden

Het assortiment meervlaksborden is leverbaar in verschillende uitvoeringen en afmetingen.
U kunt onder meer kiezen uit een magneetbord van gelakt staal of van emaille. Een whiteboard van emaille heeft een langere levensduur en is geschikt voor intensief gebruik. Bent u op zoek naar een betaalbaar alternatief en maakt u slechts af en toe gebruik van een whiteboard dan is een whiteboard van gelakt staal een uitstekende alternatief.
DiscountOffice.nl biedt meervlaksborden die aan de wand bevestigd worden of meervlaksborden die tussen twee kolommen gemonteerd worden. Het voordeel van een meervlaksbord tussen kolommen is dat deze ook in hoogte verstelbaar is.
Verder kunt u ook kiezen voor een afsluitbaar meervlaksbord, zodat u gevoelige informatie kunt laten staan.