Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Menuborden

Menuborden

Andere benamingen: Menukaarthouder, Tafelborden, Krijtbordjes

Menuborden bestellen?

Op zoek naar het ideale menubord voor uw restaurant of winkel? Bij DiscountOffice.nl kiest u uit het ruime aanbod krijtborden gemakkelijk het beste menubord voor de horeca. Of u nu op zoek bent naar een menubord voor binnen of buiten, voor aan de wand of op tafel, bij ons vindt u altijd de perfecte oplossing. U bestelt de menuborden snel en voordelig online bij DiscountOffice.nl. De menuborden zijn uit voorraad leverbaar, dus vandaag besteld is meestal de volgende werkdag al geleverd.

Voordelen menubord

Een menubord of krijtbord is het visitekaartje van uw zaak. In de horeca is een menubord het makkelijkste bord om een steeds wisselend menu te promoten. De informatie is immers eenvoudig aan te brengen met een krijtstift en later ook weer makkelijk te wissen met een vochtige doek. Ideaal om bijvoorbeeld een dagmenu aan te prijzen.
Niet alleen voor de horeca is een menubord handig in gebruik, ook voor andere winkeliers is het een ideale aandachtstrekker. Op een creatieve manier maakt u reclame in de stijl die bij u past.

Ruime collectie menuborden

Bij DiscountOffice.nl bestelt u eenvoudig online het perfecte menubord voor de horeca tegen scherpe prijzen.
Wilt u een krijtbord aan de wand? U kunt kiezen uit verschillende formaten en verschillende kleuren omlijstingen. Een mooie passende omlijsting geeft de perfecte uitstraling aan het menubord.
Daarnaast kunt u bij DiscountOffice.nl ook krijtborden in diverse speelse vormen online bestellen, denk bijvoorbeeld aan een menubord in de vorm van een fles, glas, hart, huis of wolk. Wat u ook zoekt, bij ons vindt u het leukste menubord voor de horeca.
Op zoek naar een tafel krijtbord? Uit de ruime collectie tafel krijtborden van DiscountOffice.nl bestelt u gemakkelijk en snel het mooiste tafel menubord voor de horeca. Tafel krijtborden zijn te bestellen in verschillende vormen en afmetingen. Zoals op een voet, met een driepoot of in een L-vorm. U vindt bij ons altijd het beste menubord dat aansluit op uw wensen.
Bovendien tegen zeer scherpe prijzen. Heeft u meerdere tafelkrijtborden nodig? DiscountOffice.nl heeft aantrekkelijk geprijsde voordeelbundels, zo profiteert u van nog meer korting!
Kortom, u koopt bij DiscountOffice.nl het ideale menubord voor elke plek in de horeca.

Krijtstiften en reinigingsmiddelen

Voor het mooiste resultaat schrijft u met een krijtstift op een menubord. Een krijtmarker is gevuld met vloeibare krijt dat speciaal geschikt is voor het tekenen en schrijven op glas, spiegels of krijtborden. U vindt bij ons een uitgebreid assortiment krijtstiften in verschillende kleuren en uitvoeringen.
Het krijt is met een vochtige doek weer gemakkelijk uit te wissen. Voor een super schoon resultaat gebruikt u een krijtbord reiniger. Bestel bij DiscountOffice.nl ook direct uw benodigdheden voor uw krijtbord. Door alles bij één leverancier te bestellen bent u nog voordeliger uit.