Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Snijmessen

Snijmessen

Andere benamingen: Afbreekmes, Hobbymes, Snijmes

Snijmessen bestellen

Bent u op zoek naar voordelige snijmessen voor algemeen licht werk? Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor topkwaliteit snijmessen of afbreekmessen. Het stanleymes is het meeste bekende afbreekmes. Naast afbreekmessen kunt u ook een foliesnijder, radeermesje, hobbymes, scalpelmes of veiligheidsmes bij DiscountOffice.nl bestellen tegen een scherpe prijs.
Met behulp van de handige selectiemogelijkheden kiest u snel het beste snijmes voor elke toepassing, voor gebruik op kantoor, in het magazijn of voor de hobby.
De meeste afbreekmessen zijn uit voorraad leverbaar en worden snel geleverd. Bestel vandaag nog via DisountOffice.nl en uw bestelling wordt vaak de volgende werkdag al bij u afgeleverd.

Stanleymes kopen?

Het bekendste afbreekmes of snijmes is het Stanleymes. Stanley is de meest bekende leverancier van dit type mes. Stanleymessen hebben meestal verwisselbare mesjes en zijn geschikt om verschillende materialen mee te snijden. Niet alleen om te klussen maar ook op kantoor worden afbreekmesjes veel gebruikt. Of in het magazijn om bijvoorbeeld dozen open te snijden of schuim en folie af te snijden. DiscountOffice.nl levert verschillende modellen stanleymessen die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen.

Veilige afbreekmesjes

Een afbreekmes snijdt met gemak door vele verschillende materialen en dat maakt dit een handig hulmiddel voor allerlei werkzaamheden. De afbreekmessen die u bestelt via DiscountOffice.nl zijn gemaakt van stevige en sterke materialen.
De afbreekmessen zijn ontworpen voor veilig gebruik met een veiligheidsvergrendeling en een intrekbaar mesblad voor optimale bescherming. Dankzij het intrekbare mesblad en compacte ontwerp is een hobbymes eenvoudig om mee te nemen en comfortabel om vast te houden, zodat u het mes langdurig moeiteloos kunt blijven gebruiken.
Vervangen van oude mesjes gaat moeiteloos door het mesje op de geperforeerde lijn af te breken voor een nieuwe scherpe snijrand. Bij DiscountOffice.nl bestelt u ook voordelige reservemesjes in diverse uitvoeringen.

Ruim assortiment snijmessen

DiscountOffice.nl levert een ruime keuze professionele afbreekmessen. Over het algemeen zijn er twee verschillende mesblad breedtes, namelijk 9mm of 18mm.
Heeft u een snijmes voor licht werk of voor zwaar werk nodig? Bij DiscountOffice.nl vindt u het beste snijmes voor elke klus, hoogwaardige afbreekmessen die u veilig kunt gebruiken.
U vindt in het assortiment onder meer topkwaliteit snijmessen van de bekende merken Tooland, Maped, Westcott en Stanley due u met hoge kortingen kunt kopen.
Bent u op zoek naar een betaalbaar alternatief dan kunt u ook afbreekmessen van het huismerk DiscountOffice bestellen. Snijmessen met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en een korte levertijd die u eenvoudig online kunt bestellen.