Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Meubelkluizen

Meubelkluizen

Andere benamingen: Privékluis

Meubelkluis kopen

Meubelkluis kopen? Bij DiscountOffice.nl vindt u een uitgebreid overzicht. Advies op maat nodig? Onze deskundige klantenservice geeft u graag een advies op maat.
Een meubelkluis wordt ook wel een privékluis of brandwerende kluis genoemd. Het is eigenlijk een verzamelnaam voor een kluis die aan de vloer en/of muur verankerd kan worden zonder dat de kluis in de muur gebouwd hoeft te worden.
Een meubelkluis is zeer geschikt voor gebruik in huis of op het kantoor om zowel contant geld als waardevolle bezittingen in op te bergen. Ze zijn licht inbraakwerend en voorkomen diefstal.
De meubelkluizen zijn uit voorraad leverbaar tegen een scherpe prijs. Bij DiscountOffice.nl bestelt u gemakkelijk en voordelig voor elke situatie de beste meubelkluis.

Hoe kiest u de beste kluis?

Het kiezen van de juiste kluis is afhankelijk van uw specifieke wensen en behoeften. Als u thuis uw waardevolle bezittingen veilig wilt opbergen dan is een privékluis een goede optie.
Wel is het verstandig om eerst te inventariseren wat u in de safe wilt opbergen en waar tegen u wilt beschermen. Als eerste is het belangrijk om de waarde te berekenen van alle bezittingen. Hoe hoger de waarde hoe beter de bescherming van de kluis moet zijn.
Omdat een meubelkluis over het algemeen een vrij grote privé kluis is, staat de kluis vaak in het zicht. Hierdoor is het belangrijk dat de meubelkluis wordt verankerd aan vloer of muur.
Vindt u een grotere meubelkluis geen goede optie voor in uw woning of kantoor? Bij DiscountOffice.nl kunt u ook kiezen voor kleinere kluizen die u kunt inbouwen in de muur of vloerkluizen die onder de vloer geplaatst kunnen worden.

Inbraakwerende kluis of brandwerende kluis

Wilt u een inbraakwerende kluis bestellen? Als u een kluis zoekt om uw contante geld en/of waardevolle bezittingen te beschermen tegen inbraak en diefstal, dan is het belangrijk om naar de inbraakwerendheid van een kluis te kijken. De inbraakwerendheid van een kluis wordt weergegeven in de zogenaamde waardeberging. Deze term geeft aan hoeveel contant geld of kostbaarheden de verzekering dekt wanneer dit in de kluis ligt opgeborgen.
Bent u op zoek naar een brandwerende kluis om uw waardevolle bezittingen en/of contanten te beschermen tegen brand? Bij DiscountOffice.nl vindt u een ruime keuze brandkasten of brandwerende archiefkasten.

Meubelkluis in de aanbieding

DiscountOffice.nl levert verschillende uitvoeringen meubelkluizen die u online met hoge kortingen kunt kopen. Zo kunt u kiezen voor een meubelkluis met elektronisch slot, een meubelkluis met een sleutelslot of een brandwerende kluis.