Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Montagetafels

Montagetafels

Andere benamingen: Systeemmontagetafels, Werktafel

Montagetafels bestellen

Op zoek naar een stevige montagetafel? De werktafels in dit brede assortiment van DiscountOffice.nl zijn onderdeel van een hoogwaardig montagetafelprogramma met een ruim aanbod op- en onderbouwelementen. De werkplek kan zo individueel aan de werknemer en de werkzaamheden worden aangepast.
Alle montagetafels en uitbreidingselementen zijn gemakkelijk en voordelig online te bestellen. De handige selectiemogelijkheden op onze website zorgen ervoor dat u snel de beste montagetafels vindt die voldoen aan uw wensen.
U doorloopt de verdere bestelinstructies en uw bestelling is snel afgerond. Tot slot betaalt u veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank. Als u liever achteraf betaalt is dit geen probleem bij DiscountOffice.nl, speciaal voor zakelijke klanten bieden wij de mogelijkheid om op rekening te bestellen. Dit kunt u direct aanvragen bij het plaatsen van uw bestelling.
De montagetafels zijn snel leverbaar. Neem voor de actuele levertijden contact op met onze afdeling klantenservice.

Verbeter uw productieproces met montagetafels

Met de modulaire montagetafels van DiscountOffice.nl richt u elk magazijn en elke werkplaats efficiënt in zodat uw productieproces sneller en beter verloopt.
De systeem-montagetafels zijn volledig af te stemmen op uw behoeftes. Afhankelijk van de beschikbare ruimte en werkzaamheden kunt u kiezen uit verschillende montagetafels, bijvoorbeeld een montagetafel met lades of een werktafel met wieltjes.
De systeem-montagetafels zijn eenvoudig uit te breiden met diverse op- en aanbouwelementen. Zo kunt u de montagetafels uitbreiden met een geperforeerde plaat om gereedschappen op te hangen of legborden toevoegen voor extra ruimte. Door meerdere montagetafels en legborden te combineren stelt u zelf uw ideale assemblagelijn samen.

Ruim assortiment montagetafels

Bij DiscountOffice.nl vindt u topkwaliteit montagetafels tegen een scherpe prijs. U kunt kiezen uit tal van varianten. Naast complete montagetafels met lades, kastjes en legborden kunt u ook kiezen voor de systeem-montagetafels die u zelf kunt opbouwen.
De complete montagetafels met een blad van hout zijn uitgerust met een 4-voetonderstel van staal met slijtvaste kunststof blauwe coating.
De systeem-montagetafels zijn vervaardigd van stevige materialen en de werkbladen zijn aan beide zijden voorzien van een slagvaste en krasbestendige coating van melaminehars in lichtgrijs. De systeem-montagetafels hebben een maximale belasting van 150kg of 300kg. De systeem-montagetafels zijn ook in ESD uitvoering te bestellen.
Heeft u meerdere montagetafels nodig? Door onze staffelprijzen profiteert u van nog lagere prijzen! Bestel alles voor een efficiënt ingericht magazijn via DiscountOffice.nl en u bent nog voordeliger uit.