Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Monteurshandschoenen

Monteurshandschoenen

Andere benamingen: Montage handschoenen

Monteurshandschoenen bestellen

Montagehandschoenen zijn werkhandschoenen waarbij de handen goed beschermd worden tijdens diverse werkzaamheden terwijl dit niet ten koste gaat van de vingergevoeligheid. Doordat deze monteurshandschoenen veelal dunner en sterker zijn t.o.v. lederen werkhandschoenen, zijn ze duurzamer, flexibeler, zeer comfortabel. Ideaal voor de fijnere werkzaamheden.
DiscountOffice.nl levert een ruim assortiment monteurshandschoenen die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen. Dankzij de uitgebreide selectiemogelijkheden vindt u snel de juiste montagehandschoenen voor elke klus. De meeste werkhandschoenen zijn uit voorraad leverbaar en worden snel geleverd. Bestel vandaag nog de beste montagehandschoenen via DiscountOffice.nl en u ontvangt uw bestelling meestal de volgende werkdag al.

Werkhandschoenen voor monteurs

Monteurshandschoenen zijn uitermate geschikt voor allerlei montagewerkzaamheden. Doordat monteurs vaak in aanraking komen met verschillende onderdelen en materialen is het belangrijk dat de handen optimaal beschermd worden. De montagehandschoenen die u bestelt via DiscountOffice.nl hebben een uitstekende grip bij zowel natte als droge werkzaamheden. Handschoenen voor monteurs hebben een hoog draagcomfort en een hoge vingergevoeligheid. Ze zijn onmisbaar tijdens het werken in de garage, in de werkplaats of bij andere montagewerkzaamheden. Ze worden ook veel gedragen in andere beroepsgroepen zoals door schilders, magazijnmedewerkers, bouwvakkers en meer.

Ruim assortiment montagehandschoenen

Bij DiscountOffice.nl vindt u een ruime keuze monteurshandschoenen. Ze zijn te bestellen in verschillende maten en uitvoeringen. Monteurshandschoenen voldoen aan de NEN 388 norm en bieden bescherming tegen fysische en mechanische gevaren als gevolg van schuren, snijden, perforeren en scheuren.
De monteurshandschoenen zijn gemaakt van diverse materialen zoals nitril, katoen, leder, kunstleer, polyester en nylon. U kunt kiezen uit montagehandschoenen met of zonder coating, bijvoorbeeld monteurshandschoenen met een nitrilcoating die beschermen tegen de wind, koude en vloeistoffen.
Zo vindt u altijd de meest geschikte werkhandschoenen tegen scherpe prijzen voor iedereen om veilig te kunnen werken.

Voordelige montage handschoenen bestellen

DiscountOffice.nl biedt topkwaliteit monteurshandschoenen van onder meer Ansell, Ejendals, Mapa Professional tegen scherpe prijzen. Heeft u meerdere aantallen nodig voor uw bedrijf? Door de staffelkortingen van DiscountOffice.nl bent u bij een bestelling van meerdere werkhandschoenen nog voordeliger uit.