Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Tafelnaamborden

Tafelnaamborden

Andere benamingen: Desk presenter, Presenter, Tafelnaambord

Tafelnaambordjes bestellen

Bent u op zoek naar tafelnaambordjes? Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor voordelige tafelnaamborden in verschillende uitvoeringen en afmetingen. Dankzij de filterwoorden vindt u gemakkelijk en snel de juiste tafelnaamborden die u nodig heeft. Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd in de online betaalomgeving van uw eigen bank.
De meeste tafelnaamborden zijn uit voorraad leverbaar en hebben een korte levertijd. Heeft u snel tafelnaamborden nodig? Geen probleem bij DiscountOffice.nl. Plaats vandaag nog uw tafelnaamborden via DiscountOffice.nl en uw bestelling wordt meestal de volgende werkdag al bij u bezorgd.

Tafelnaamborden voor een professionele presentatie

Tafelnaamborden zijn overal inzetbaar en op vele manieren te gebruiken. De bordjes zijn van stevig, doorzichtig hard plastic, stabiel en door de dakvorm tweezijdig te lezen. Een tafelnaambordje laat elke informatie snel, duidelijk en stijlvol opvallen.
Zo zijn tafelnaambordjes in elke vergadering noodzakelijk om effectief te kunnen vergaderen. In één oogopslag is duidelijk wie er deelneemt aan de vergadering. Een tafelnaambordje is een mooie oplossing voor conferenties, seminars, recepties en infobalies. In showrooms, in etalages en op toonbanken worden tafelnaambordjes veel gebruikt als naambordjes en prijsaanduidingen.
Waar u ook een tafelnaambord voor nodig heeft, u vindt zeker bij DiscountOffice.nl snel en voordelig de tafelnaambordjes die voldoen aan uw wensen. Uit voorraad leverbaar tegen scherpe prijzen. Gemakkelijk en snel online te bestellen.

Ruim keuze tafelnaamborden

DiscountOffice.nl levert een ruim assortiment tafelnaamborden in verschillende uitvoeringen en afmetingen. Meestal is een tafelnaambord uitgevoerd in een dakvorm van hoogwaardig transparant PVC of acryl. De papieren blanco insteekkaartjes zijn eenvoudig te verwisselen. De stabiele dakvorm zorgt er voor dat het tafelnaambord aan twee zijden leesbaar is.
Bij DiscountOffice.nl kunt u transparante tafelnaambordjes bestellen in verschillende afmetingen zoals 52x100mm, 61x210mm, A4, A5 en meer.
Voor een stijlvolle presentatie kunt u bij DiscountOffice.nl ook tafelnaamborden bestellen met een hoogwaardige aluminium voet voor een tweezijdige presentatie.
Nieuw bij DiscountOffice.nl is het tafelnaambordje in een whiteboard uitvoering. Deze beschrijfbare tafelnaambordjes zijn ideaal voor in vergaderzalen en voor bijvoorbeeld het geven van trainingen. U hoeft nooit meer lastig papieren insteeksteekkaarten te wisselen. Maar eenvoudig met een whiteboard marker te beschrijven en weer uit te wissen. Hierdoor zijn tafelnaambordjes van whiteboard materiaal een milieuvriendelijke oplossing.

Insteekkaarten voor tafelnaamborden

Insteekkaartjes voor tafelnaambordjes bestellen? Bestel ook direct de insteekkaarten mee via DiscountOffice.nl. Insteekkaarten op A4 vellen zijn geschikt voor laser- en inkjetprinters. Door de microperforatie zijn de kaartjes netjes te scheuren. Software om de insteekkaartjes te bedrukken is gratis te downloaden op www.duraprint.nl.