Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Nietmachines

Nietmachines

Verwante categorie: Nieten

Andere benamingen: Hechtmachine, Nieter, Nietapparaat

Nietmachines bestellen

Bent u op zoek naar een betrouwbare nietmachine tegen een scherpe prijs? Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor hoogwaardige nietmachines van de topmerken Leitz, Rapid, Kangaro, Novus en Bostich die u met korting online kunt bestellen.
DiscountOffice.nl levert verschillende uitvoeringen nietmachines, van een eenvoudige nietmachine voor op school tot professionele nietmachines voor op kantoor of in de werkplaats. Voor welk gebruik u ook een nietmachine zoekt, u vindt zeker binnen het uitgebreide assortiment nietmachines van DiscountOffice.nl de beste nietmachine die u zoekt.
De handige selectiemogelijkheden helpen u met het maken van de juiste keuze, vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank. Bestelt u namens een school, instelling of bedrijf dan kunt u ook op rekening bestellen.
De meeste nietmachines zijn uit voorraad leverbaar vanuit één van onze magazijnen, zodat ze snel geleverd worden. Plaats vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl en uw pakket wordt meestal de volgende werkdag al afgeleverd.

Verschillende soorten nietmachines

Nietmachines zijn te bestellen in verschillende uitvoeringen, met verschillende capaciteiten, in verschillende kleuren en afmetingen.
Zoekt u een handzame nietmachine voor op kantoor? Of bent u op zoek naar een elektrische nietmachine? Heeft u slechts enkele vellen te nieten of grotere stapels papier? Allemaal factoren die belangrijk zijn voor het bestellen van de beste nietmachine voor uw werkzaamheden.
Binnen het uitgebreide assortiment nietmachines vindt u de juiste nietmachines voor gebruik op kantoor. DiscountOffice.nl heeft een ruim aanbod bureau nietmachines in veel verschillende kleuren zodat u altijd een nietmachine kunt bestellen die perfect past bij het interieur van uw werkplek. Deze normale of standaard nietmachine wordt met de hand bediend en is geschikt voor een klein stapeltje papier, tot ongeveer 60 vel.
Is uw stapel dikker dan is een blokhechter of een elektrische nietmachine beter geschikt.
Heeft u boekjes of brochures te nieten? Speciaal voor dikkere stapels documenten zijn lange arm nietmachines geschikt, deze nietmachines plaatsen nietjes in de rug.

Ruim assortiment professionele nietmachines

Bij DiscountOffice.nl bestelt u topkwaliteit nietmachines tegen een scherpe prijs. Robuuste nietmachines die niet vastlopen en geschikt zijn voor jarenlang intensief gebruik.

Hieronder een overzicht van de meest populaire nietmachines:

  • Nietmachine Leitz NeXXt 5501 25vel 24/6 zwart
  • Nietmachine Leitz NeXXt 5523 Flat Clinch 40vel 24/6 zwart
  • Nietmachine Leitz NeXXt 5502 30vel 24/6 zwart
  • Nietmachine Rapid F6 Halfstrip 20vel 24/6 zwart
  • Nietmachine Rapid F18 Fullstrip 30vel 24/6 zwart
  • Nietmachine Rapid E15 langarm 20vel 24/6 zwart

Nietmachines met korting bestellen

Bij DiscountOffice.nl bestelt u alle nietmachines tegen een scherpe prijs. Heeft u meerdere nietmachines nodig voor uw bedrijf, school of instelling? Dankzij de staffelprijzen kunt u flink besparen op uw inkoop.
Op zoek naar de juiste nietjes voor uw nietmachine? Ook alle nietjes bestelt u gemakkelijk en voordelig online via DiscountOffice.nl.