Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Omsnoeringssytemen

Omsnoeringssytemen

Andere benamingen: Composietband, Omsnoeringsband, Polyester-krachtband

Omsnoeringssystemen voor veilig transport

Voor het veilig vervoeren van uw gestapelde pallets, dozen en producten is een goed omsnoeringssysteem aan te bevelen. DiscountOffice.nl biedt een uitgebreid assortiment omsnoeringssystemen waarin u naast complete omsnoeringssets ook alle toebehoren zoals omsnoeringsband, composietband, polyester-krachtband en meer kunt bestellen. Ook voor span- en sluitapparaten bent u bij DiscountOffice.nl aan het juiste adres.
Alles wat u nodig heeft om uw gestapelde pallets, dozen en verpakkingen veilig en stevig te omsnoeren bestelt u gemakkelijk en voordelig via DiscountOffice.nl. Dankzij de uitgebreide selectiemogelijkheden vindt u gemakkelijk het juiste artikelen die u zoekt. Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd in de online betaalomgeving van uw eigen bank. De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar en worden snel geleverd.

Omsnoeringsband bestellen

Omsnoeringsband wordt gebruikt om producten, dozen en palletladingen te verstevigen en te stabiliseren. Het omsnoeringsband wordt om de dozen of ladingen heen gesnoerd zodat de producten goed bij elkaar blijven en de lading op de pallet niet gaat schuiven tijdens het transport.
DiscountOffice.nl biedt een ruim assortiment omsnoeringsband dat geschikt is voor gebruik op automatische en semi-automatische machines. Kan ook handmatig worden gebruikt met klemmen en metalen gespen.
Omsnoeringsband is te bestellen in verschillende materialen en uitvoeringen. De keuze voor het beste materiaal wordt onder meer bepaald door het gewicht van de lading. In het assortiment van DiscountOffice.nl vindt u PP band, PET band, staalband, textiel band, composietband en meer.

Verschillende materialen omsnoeringsband

PP band (polypropyleen band) is geschikt voor het omsnoeren van lichte ladingen. Hoewel het band licht is is het wel heel stevig. Het PP band is een voordelige oplossing en bij het uitpakken gemakkelijk door te knippen.
Voor het omsnoeren van zware materialen, dozen en artikelen wordt PET band (polyethyleen omsnoeringsband) gebruikt. PET is een sterkere kunststof dan PP.
Staalband is het sterkste type omsnoeringsband. Het is gemaakt van staal waardoor het zeer sterk is, maar wel stug. Staalband is uitermate geschikt voor het vervoer van zware tot zeer zware ladingen, zoals in de metaal- en de houtsector.
Textielband of vezelband is geschikt voor het handmatig omsnoeren of bundelen van diverse producten zoals hout, bouwmaterialen en dergelijke.
Omsnoeringsbanden worden vastgezet met gespen (metaal of kunststof) of sluitzegels, ook die bestelt u snel en voordelig via DiscountOffice.nl.

Hulpmiddelen voor omsnoeringssystemen

Met behulp van diverse toebehoren werkt u efficiënter en prettiger. Alle accessoires voor omsnoeringssystemen bestelt u direct mee bij DiscountOffice.nl en zo bent u nog voordeliger uit.
Voor het afrollen en vastzetten van omsnoeringsband vindt u in ons assortiment diverse mogelijkheden, zoals haspels, gespen, sluitzegels, spantangen, sluitapparaten, omsnoeringsmachines en meer.