Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Opvangbakken

Opvangbakken

Andere benamingen: Vloeropvangbakken, Lekbak

Opvangbakken bestellen

Wanneer er in uw bedrijf gewerkt wordt met olie, milieuschadelijke of gevaarlijke stoffen is het belangrijk dat de opslag veilig gebeurt en dat u voldoet aan alle wettelijke eisen.
In dit uitgebreide assortiment van DiscountOffice.nl vindt u opvangbakken en lekbakken in verschillende soorten en maten. U bestelt gemakkelijk en voordelig online de juiste opvangbakken, stapelframes en afstapstellingen voor diverse gevaarlijke stoffen via DiscountOffice.nl.
De meeste opvangbakken zijn snel leverbaar. Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice voor de actuele levertijden.

Opslag van gevaarlijke stoffen

Voor de opslag van gevaarlijke stoffen biedt DiscountOffice.nl verschillende mogelijkheden. Voor de opslag van vaten, kannen, pallets, IBC containers, jerrycans, flessen en meer, bij DiscountOffice.nl vindt u gegarandeerd voor elke situatie de veiligste oplossing.
De opvangbakken zijn vervaardigd uit stevige en robuuste materialen met elk hun specifieke eigenschappen, zoals staal, HDPE en glasvezel versterkt kunststof. Hieronder vindt u meer informatie over de specificaties van de materialen.

Opvangbakken van staal

Bij DiscountOffice.nl kunt u kiezen uit verschillende stalen opvangbakken die u tegen een scherpe prijs online kunt bestellen. De opvangbakken zijn geschikt voor vorkheftruckvervoer door de praktische onderrijhoogte.

Hieronder volgt een greep uit het assortiment.

Systeembakken

Geschikt voor aquatoxische en brandbare stoffen. Robuuste gelaste constructie van 3 mm dik staalplaat, geverfd of thermisch verzinkt.

Opvangbakken met rooster

Deze lekbakken zijn geschikt voor milieugevaarlijke, waterverontreinigende en ontvlambare stoffen. Voorzien van gegalvaniseerd rooster. Met lakafwerking of thermisch verzinkt.

Opvangbak voor KTC- en IBC-containers

Geschikt voor waterverontreinigende en ontvlambare stoffen. Groter opvangvolume dankzij verwijderbaar rooster. Robuuste plaatstalen constructie.

Verrijdbare opvangbak

Mobiele opvangbakken zijn flexibel in gebruik. Met handige duwbeugel en gegalvaniseerd rooster.

Opvangbakken van HDPE (polyethyleen)

DiscountOffice.nl levert diverse PE-opvangbakken voor vaten, geschikt voor waterverontreinigende en corrosieve stoffen. Ook te bestellen in verrijdbare uitvoeringen. Volledig opvangvolume bruikbaar dankzij rooster van PE. Zeer stabiel en sterk door rotatiegegoten bak van polyethyleen met stabilisatieribben. Geschikt voor vorkheftruckvervoer dankzij praktische onderrijhoogte.

Opvangbakken van GVK (glasvezel versterkt kunststof)

Opvangbakken van GVK zijn zeer sterk en corrosiebestendig. Gemaakt van glasvezelversterkte kunststof en zeer goed bestand tegen vele oliën en vloeistoffen. Geschikt voor watervervuilende, brandbare en bijtende stoffen en bestand tegen minerale en synthetische oliën, rem- en koelvloeistoffen, alkaliën tot pH 8 en de meeste zuren.

Complete aanbieding stapelframe

DiscountOffice.nl biedt voordelig complete stapelframes en aftapstellingen in diverse uitvoeringen. Deze stapelframes zijn geschikt voor de inpandige opslag van milieuonvriendelijke stoffen/aquatoxische stoffen en brandbare stoffen. Met een stapelframe koopt u een kant-en-klare aftapstelling inclusief uitstekende opvangbak voor het opvangen van de vloeistoffen.