Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Palletstellingen

Palletstellingen

Palletstellingen bestellen

Voor een geordend en overzichtelijk magazijn zijn palletstellingen een veelzijdige oplossing. DiscountOffice.nl levert professionele palletstellingen die geschikt zijn voor de opslag van lichte tot middelzware pallets.
De palletstellingen zijn te bestellen in verschillende uitvoeringen en afmetingen, waarbij de pallets kunnen zowel in de lengte als in de breedte worden opgeslagen. Het goed doordachte palletsysteem is gemakkelijk uit te breiden door de basisvelden te combineren met de aanbouwvelden.
Bij DiscountOffice.nl bestelt u de palletstellingen gemakkelijk en voordelig online. De meeste palletstellingen zijn snel leverbaar, informeer voor de actuele levertijden bij onze afdeling klantenservice.

Ruimtebesparende palletstellingen

Palletstellingen zijn uitermate geschikt voor de veilige en overzichtelijke opslag van pallets met goederen. Ze zijn uiterst stabiel door het gebruik van robuuste en duurzame materialen. Palletstellingen zijn onmisbaar in productiebedrijven, magazijnen en werkplaatsen waar gewerkt wordt met pallets.
De palletstellingen zijn geschikt om goed in de hoogte te werken zodat de ruimte in het magazijn maximaal benut wordt. De pallets worden in de stellingen geplaatst met een stapelaar of palletwagen. Naast pallets kunnen ook losse goederen in een palletstellingen geplaatst worden door een vlonder, legbord of rooster te plaatsen.

Palletstellingen in verschillende afmetingen

Bij DiscountOffice.nl vindt u voor elke opslagbehoefte de beste palletstellingen. Door het uitbreide aanbod in uitvoeringen en afmetingen wordt elke opslagruimte optimaal benut.
De hoogte varieert tussen 1,5 meter tot 5,5 meter. Qua genormaliseerde afmetingen zijn de palletstellingen verkrijgbaar in de standaardbreedtes 800 mm en 1100 mm. U kunt kiezen uit verschillende lengtes van de liggers.
Voor een veilig gebruik zijn alle componenten inclusief de draagarmen, steunframes en uittilbeveiliging zorgvuldig geproduceerd van hoogwaardig materiaal. De palletstellingen die u bestelt via DiscountOffice.nl zijn hierdoor uitermate geschikt voor een veilige opslag van zware goederen. Het draagvermogen van de stellingen kan oplopen tot een veldlast van 6300 kg en een vaklast van 2400 kg.

Eenvoudig uit te breiden stellingsysteem

De palletstellingen zijn eenvoudig uit te breiden en flexibel aanpasbaar. Door de basisvelden, grondvelden en aanbouwvelden te combineren creëert u een opslagsysteem dat exact aansluit op uw eisen. De afzonderlijke componenten, frames en borden kunnen worden uitgebreid tot een groot stellingsysteem.
Door de robuuste stalen constructie kan de palletstelling afhankelijk van het goederenvolume steeds opnieuw worden omgebouwd en aangepast zonder dat dit ten koste gaat van de veiligheid van het stellingsysteem.
Dichte legborden kunnen probleemloos worden vervangen door roosterborden of lattenborden. Als aanvulling op onze palletstellingen biedt DiscountOffice.nl ook traversen voor opslag van pallets in lengterichting.
Ook andere toebehoren zoals een roosterwand voor een extra afbakening, een doorschuifbeveiliging of een aanrijdbeveiliging bestelt u tegen een scherpe prijs via DiscountOffice.nl.