Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Pictogrammen

Pictogrammen

Andere benamingen: Pictogram bordjes, Pictogram stickers, Gebodsborden

Pictogram bordjes bestellen?

Als waarschuwing, als informatie, als aanbeveling of om verboden weer te geven zijn pictogrammen zeer efficiënt. DiscountOffice.nl biedt een uitgebreid assortiment pictogram bordjes die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen. Door de handige selectiemogelijkheden vindt u snel het juiste pictogram dat u nodig heeft.
De meeste pictogrammen zijn uit voorraad leverbaar en liggen klaar voor verzending in het magazijn. Heeft u snel bedrijfspictogrammen nodig? Geen probleem bij DiscountOffice.nl. Plaats vandaag nog uw bestelling en u ontvangt de pictogrammen meestal de volgende werkdag al.

Veiligheidspictogrammen in uw bedrijf

Een pictogram is een symbool of een afbeelding die in één oogopslag informatie verstrekt, zonder tekst te gebruiken. Hierdoor is de informatie of waarschuwing voor iedereen te begrijpen zonder dat er tekst gelezen hoeft te worden. Pictogram bordjes worden in verschillende situaties gebruikt. Zo wijzen pictogrammen op gevaar, geven de richting aan naar de nooduitgang, geven verboden aan en geven hygiëne maatregelen aan. De goed herkenbare kleuren en vormen zorgen voor herkenning en zijn vastgelegde principes. In een bedrijf maken pictogrammen een belangrijk deel uit van het veiligheidsplan. Bedrijfspictogrammen spelen een belangrijke rol bij de veiligheid op de werkvloer. Door de signalerende werking is direct te zien wat wel of juist niet kan, waar bescherming nodig is en of er opgepast moet worden voor bepaalde risico’s.

Ruime keuze pictogram bordjes

Bij DiscountOffice.nl bestelt u online voordelig de juiste veiligheidspictogrammen voor elke toepassing. De kunststof bordjes zijn eenvoudig te monteren en gemaakt van 1,4 mm dik recyclebaar kunststof. Zo kunt u gebodsborden bestellen met betrekking tot de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen en veiligheidskleding. Pictogram bordjes voor brandpreventie, waar het blusapparaat zich bevindt of andere hulpmiddelen in geval van een calamiteit of bedrijfsongeval.
Ook biedt DiscountOffice.nl een ruim aanbod pictogrammen rondom de meeste risico’s en gevaren op de werkplek, het werken met gevaarlijke of chemische stoffen.

Pictogrammen met korting

DiscountOffice.nl levert alle soorten pictogrammen tegen scherpe prijzen. Heeft u meerdere pictogram bordjes nodig? Speciaal voor grootverbruikers hanteert DiscountOffice.nl staffelprijzen, dat wil zeggen hoe meer u bestelt hoe lager de prijs. Hierdoor kunt u optimaal profiteren van onze scherpe prijzen en bent u nog voordeliger uit.