Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Projectieborden

Projectieborden

Andere benamingen: Whiteboard Projectiebord, Mat Whiteboard

Projectieborden bestellen

Wilt u ook kunnen projecteren op een whiteboard? Bij DiscountOffice.nl vindt u een ruim aanbod mat witte whiteboards geschikt om zowel op te projecteren als te schrijven. Deze professionele whiteboards zijn gemaakt van (mat) wit emailstaal voorzien van een aluminium frame.
De projectieborden zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen: enkelvlaks en meervlaks. Ze worden geleverd inclusief montagemateriaal en penhouder.
De borden kunnen vast aan de wand gemonteerd worden, maar u kunt ook kiezen voor een in hoogte verstelbaar projectiebord met een kolom montagesysteem.
Met behulp van de uitgebreide selectiemogelijkheden vindt u snel het juiste projectiebord dat voldoet aan uw wensen. U betaalt vervolgens veilig en vertrouwd in de online betaalomgeving van uw eigen bank.
Bestelt u namens een bedrijf, school of instelling dan biedt DiscountOffice.nl ook de mogelijkheid om achteraf te betalen. Wilt u van deze optie gebruik maken dan kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces.

Een projectiebord en een whiteboard in 1

Het projectiebord is de ideale combinatie tussen een projectiescherm en een whiteboard. U kunt op het projectiebord aantekeningen maken met whiteboard markers. Het bord is droog uitwisbaar en magnetisch.
Daarnaast zijn de projectieborden uitermate geschikt voor het projecteren met een beamer. Zo zijn projectieborden een perfecte oplossing in klaslokalen en cursusruimtes, voor het geven van presentaties of bij vergaderingen.

Verschillende uitvoeringen projectieborden

DiscountOffice.nl levert onder meer topkwaliteit projectieborden van Smit Visual die u met hoge kortingen online kunt bestellen. De projectieborden kunnen vast aan de wand gemonteerd worden of worden bevestigd aan een PartnerLine rail.
Wilt u het projectiebord in hoogte kunnen verstellen? Kies dan voor een projectiebord met het kolom montagesysteem waarmee u het bord met 90cm in hoogte kunt verstellen.

U kunt onder meer kiezen uit:

Mica projectieborden

Door het toepassen van Mica keramische technologieën op het oppervlak wordt de reflectie verspreid en tegelijkertijd verbeterd. Het geëmailleerde oppervlak staat daardoor garant voor een helder en scherp beeld met minimale glans en hotspot, ongeacht de plek waar de kijkers zitten in de ruimte.
Mica is zeer geschikt voor situaties waar optimale projectiekwaliteit gewenst is, maar de mogelijkheid te kunnen schrijven op het projectiebord ook een toegevoegde waarde is.Verkrijgbaar in diverse formaten en ontwerpen (enkelvlaks en meervlaks), voor bevestiging op de muur. Geschikt voor long throw en ultra short throw projectie.

Projectiebord voor interactieve finger-touch projectoren

Maak van het projectiebord een interactief bord in combinatie met de Epson 595 Wi interactieve beamer! De perfecte combinatie voor interactief lesgeven, trainen en presenteren.
Het matte anti-glans emailoppervlak levert een haarscherpe projectie op en biedt optimaal gebruikersgemak door vinger bediening. Projecteer uw les of training vanaf een smartphone of tablet op het bord en voeg uw notities toe met de vinger! Voor dagelijks en intensief gebruik.