Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Rolkrukjes

Rolkrukjes

Andere benamingen: Opstapkrukjes, Verrijdbare opstapkrukjes, Opstapkrukjes met wieltjes

Opstapkruk met wielen

Heeft u een opstapkruk met wieltjes nodig? DiscountOffice.nl heeft een breed assortiment opstapkrukjes met wielen voor de voordeligste prijzen. In de meeste gevallen is het vandaag besteld, morgen in huis. Door de levertijd van 1 à 2 werkdagen. Een opstapkrukje met wieltjes is uitermate geschikt voor in uw winkel, school, magazijn of kantoor. En wordt dan ook veelal gebruikt in de werkomgeving van bedrijven. Een opstapkruk is meestal 40cm of 42cm hoog, maar er zijn ook opstapkrukken van 30cm of 43cm hoog. Alle verrijdbare opstapkrukken met wieltjes zijn van de hoge kwaliteit en is daarom in elk magazijn geliefd. Het is fijn in gebruik te nemen bij het pakken van goederen die in stellingen die op grotere hoogte liggen. Dankzij de wielen is het verplaatsen van deze opstap kruk zeer eenvoudig.

Assortiment verrijdbare opstapkrukjes

Naast scherpe prijzen heeft DiscountOffice.nl een breed aanbod opstaprolkrukjes. De afmetingen van een opstapkruk is in de hoogte 420mm, 430mm of 300mm. Door het ingebouwde systeem kunt u op een veilige manier opstappen. De rolkrukjes zijn in vele kleuren leverbaar, zoals: zwart, grijs, blauw, rood en wit.
De olifantenpoot krukken zijn van metaal of kunststof. U kunt kiezen voor een verrijdbaar opstap kruk van staal of een verrijdbaar opstapkruk plastic. Een olifantenpoot kruk van plastic is lichter.

Opstap rolkrukken bestellen

Een opstap rolkruk is gemakkelijk te bestellen via DiscountOffice.nl. En daarnaast wordt deze bijna altijd de volgende werkdag geleverd. Door deze overzichtelijke rubriek verrijdbare opstap krukjes, is het zeer eenvoudig om een geschikte opstap kruk te vinden.

Typen verrijdbare opstapkrukjes

Een verrijdbaar opstapkrukje is er in meerdere typen. Zo is er een verrijdbaar opstapkruk van 300mm, 400mm, 410mm, 420mm en 430mm. De kleur van een verrijdbaar opstapje varieert ook. Er is keuze in een zwart verrijdbaar opstapkrukje, een wit verrijdbaar opstapkrukje, een rood verrijdbaar opstapkrukje of een blauw verrijdbaar opstap krukje. De bekendste merken zijn Alco, Desq, Safetool, Twinco en Wedo. In vergelijking tot veel opstap krukjes is een verrijdbaar opstapkrukje staal een erg sterk alternatief van een plastic opstap krukje.
Als laatste heeft DiscountOffice.nl ook nog een werkplaatskruk en een opvouwbaar opstapje. Het opvouwbaar opstapje is van kunststof, eenvoudig inklapbaar en makkelijk op te bergen. Daarnaast is de werkplaatskruk zeer gemakkelijk voor in de werkplaats. Doordat er een plank tussen de wielen en het zitvlak zit. Deze plank kan gebruikt worden als opbergruimte.

Bestverkochte rolkrukken

De bestverkochte rolkruk is de “Opstapkruk Desq 42cm kunststof zwart”. Deze opstapkruk is zeer voordelig en snel geleverd. Het is gemaakt van breukvast kunststof en biedt absolute veiligheid door middel van een rubberen ring op de bodem. Het maximale draagvermogen is 150 kg.