Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Rollenbanen

Rollenbanen

Andere benamingen: Transportbanden, Transportbanen

Rollenbanen bestellen

Transportbanen zijn onmisbaar voor een soepel transport van diverse kleinere materialen en goederen in het magazijn, in de logistiek en in de productie. Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor topkwaliteit rollenbanen die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen.
Een rollenbaan is een lopende band met dwarsliggende rollen waarop artikelen gemakkelijk verplaatst worden door middel van de zwaartekracht. De rollen zijn van staal of kunststof. Een harmonicabaan wordt gebruikt als er ook bochten in het af te leggen traject zitten.
Deze transporttechnologie wordt modulair aangeboden. De rechte elementen vormen de basis van het transportsysteem, door deze rechte rollenbanen uit te breiden met passages en bochten beschikt u over verschillende mogelijkheden en bestelt u het beste transportsysteem dat volledig is afgestemd op uw individuele transportbehoeften.
De rollenbanen kunnen in principe snel geleverd worden, neem voor de actuele levertijden contact op met onze deskundige klantenservice.

Voordelen rollenbanen

Rollenbanen zijn een populaire transporttechniek voor het transporteren van goederen en koopwaar of andere voorwerpen. Doordat er gebruik gemaakt wordt van de zwaartekracht glijden zelfs zware goederen er gewoon overheen, zodat ze gemakkelijk en snel kunnen worden getransporteerd. Vooral lange afstanden binnen een hal en een grote goederenstroom kunnen met rollenbanen gemakkelijk worden verwerkt.
Het is een geluidsarm transport zonder extra energiekosten. De transportsnelheid is individueel aanpasbaar evenals de transportinrichting. De rollenbanen zijn flexibel op te stellen en uit te lijnen. De niet-gemotoriseerde rollenbanen vereisen weinig onderhoud, eventuele losse rollen of elementen zijn voordelig en gemakkelijk te vervangen.

De beste rollenbanen

DiscountOffice.nl biedt een ruim assortiment rollenbanen. U kunt kiezen uit rollenbanen met stalen rollen of met kunststof rollen.
Welke rollenbanen zijn voor u het beste geschikt? Dit is afhankelijk van de omvang en het gewicht van de te transporteren goederen. Transporteert u normaliter lichte materialen dan zijn lichtgewicht rollenbanen met kunststof rollen geschikt. De duurzamere rollenbanen met stalen rollen zijn geschikt voor de zwaardere materialen.
Ook de diameter van de rollen is afhankelijk van het gewicht van het transportgoed zodat er een vloeiende en soepele draaibeweging tot stand komt.
De afmetingen van het transportgoed bepalen de benodigde bandbreedte en de asafstand.
Wilt u robuuste pakketten of meer kwetsbare goederen kunnen transporteren, dan biedt DiscountOffice.nl ook kogelrollen om zware goederen moeiteloos te verschuiven, draaien en manoeuvreren.

Uitgebreid assortiment rollenbanen

Bij DiscountOffice.nl vindt u een zeer uitgebreid assortiment rollenbanen en onderdelen. De zwaartekracht rollenbanen zijn te bestellen met kunststof draagrollen of stalen draagrollen. De rollenbanen zijn eenvoudig, snel en flexibel op te bouwen. Harmonica rollenbanen bieden nog meer flexibiliteit en worden vaak gebruikt bij het verladen van vrachtwagens of zeecontainers. Harmonica rollenbanen zijn eenvoudig op te bergen en zorgen voor een stukje flexibiliteit in het logistieke systeem.
Welke transportsysteem u ook nodig heeft, u vindt voor elke logistieke uitdaging via DiscountOffice.nl een hoogwaardige en betaalbare oplossing. Door onze staffelprijzen bent u bij een bestelling van meerdere elementen nog voordeliger uit en kunt u flink besparen op uw magazijninrichting.