Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Rollenrails

Rollenrails

Rollenrails bestellen

Een rollenrail is de perfecte oplossing voor intern transport. Het levert veel tijdbesparing op en zorgt voor een toename van de productiviteit. De kunststof cilinderrollen zijn geschikt voor lichte goederen zoals kunststof, aluminium verpakkingen en dozen. De stalen cilinderrollen zijn geschikt voor pallets, kratten e.d.
Bij DiscountOffice.nl bestelt u gemakkelijk en voordelig online topkwaliteit rollenrails voor elk magazijn. U kunt kiezen uit verschillende uitvoeringen zoals met kunststof rollen of met stalen rollen.
Met behulp van de uitgebreide selectiemogelijkheden vindt u snel de juiste rollenrails die u nodig heeft. Volg de verdere bestelinstructies en uw bestelling is in een paar stappen afgerond. U betaalt tot slot veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank.
Wilt u liever achteraf betalen? Speciaal voor bedrijven en organisatie biedt DiscountOffice.nl de mogelijkheid om op rekening te kopen. Dit kunt u meteen aanvragen tijdens het bestelproces. De meeste rollenrails zijn snel te leveren. Informeer bij onze afdeling klantenservice voor de actuele levertijden.

Voordelen van rollenrails

Rollenrails zijn ideaal voor het makkelijk en snel transporteren van pallets, kratten en dozen. Rollenrails hebben meerdere voordelen. Het is een zeer efficiënt systeem dat veel tijdsbesparing oplevert. Daarnaast zorgt een rollenrail systeem voor een afname van orderverzamel fouten en een toename van productiviteit. Bovendien is een rollenrail een betaalbaar transportsysteem dat zeer eenvoudig te realiseren is.

Ruim assortiment rollenrails

De rollenrails die u bestelt via DiscountOffice.nl zijn geschikt voor het transporteren van diverse lasten met een vlakke bodem. Een rollenrail wordt vaak gebruikt tussen verschillende werkplekken, om verbindingen te maken tussen machines en verpakkingstafels of tussen een dock en een vrachtwagen.
U kunt kiezen uit diverse mogelijkheden, zoals rollenrail met kunststof rollen of een rollenrail met stalen rollen. De rollenrails met kunststof rollen hebben een draagvermogen van 65 kg per wiel, terwijl de rollenrails met stalen rollen een draagvermogen van 130 kg per wiel hebben.
Ook biedt DiscountOffice.nl diverse lengtes variërend van 2000 mm tot 3600 mm. De afstand tussen de wielen varieert tussen 28 mm en 96 mm.

Rollenrails met korting kopen

Door verschillende rollenrails achter elkaar te plaatsen vindt u voor elke individuele transportbehoefte via DiscountOffice.nl het beste rollenrail systeem. U bestelt gemakkelijk online tegen een scherpe prijs. Door onze staffelprijzen profiteert u van extra lage prijzen, bij een bestelling van meerdere rollenrails kunt u flink besparen op uw inkoopkosten.