Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Rugklemmen

Rugklemmen

Andere benamingen: Klemrug, Klemstrip, Schuifrug

Rugklemmen bestellen

Wilt u uw documenten inbinden zonder een inbindmachine of een perforatie? Het kan met rugklemmen! Deze veelzijdige klemruggen zijn via DiscountOffice.nl te verkrijgen in A4 of A5 formaat en in diverse kleuren waaronder zwart en transparant.
Uit het gevarieerde aanbod klemruggen, bindruggen en klemstrips kiest u gemakkelijk met behulp van de selectiemogelijkheden de uitvoeringen die u zoekt. Zo bestelt u snel en voordelig online via DiscountOffice.nl.
Heeft u met spoed klemruggen nodig? Geen probleem, de meeste klemruggen zijn uit voorraad leverbaar en kunnen snel bij u worden bezorgd. Plaats vandaag nog uw bestelling bij Discountoffice.nl en uw klemruggen worden vaak de volgende werkdag afgeleverd.

Snel en eenvoudig inbinden zonder te ponsen

Inbinden kan niet eenvoudiger! Klemruggen zijn een snelle en eenvoudige bindoplossing. U hoeft ze alleen over uw documenten te schuiven om de pagina's aan elkaar vast te maken, en u kunt ze ook eenvoudig weer verwijderen als uw documenten bewerkt moet worden.
Het is de makkelijkste manier om een professioneel rapport samen te stellen en uw werk op een stijlvolle manier aan te bieden.
Klemruggen zijn bovendien duurzaam in gebruik, ze zijn gemaakt van robuust kunststof en u kunt ze uitstekend hergebruiken.

Ruime keuze klemruggen

DiscountOffice.nl biedt een ruim assortiment klemruggen in verschillende formaten, capaciteiten en kleuren. De meeste klemruggen zijn geschikt voor het inbinden van A4 documenten. A4 klemruggen zijn te bestellen in verschillende kleuren, naast transparant kunt u ook kiezen voor zwart, rood, blauw of wit.
U kunt via DiscountOffice.nl klemruggen online bestellen in diverse diktes variërend van 3mm tot wel 18mm. Maar hoe bepaalt u de juiste capaciteit van de klemregel oftewel hoeveel papieren wilt u inbinden? De stelregel voor de geschikte capaciteit is dat 1mm geschikt is voor het inbinden van ongeveer 10 pagina's papier. Als u deze regel aanhoudt dan kiest u altijd de juiste klemruggen.

Staffelkorting bij meerdere stuks

Duurzame klemruggen tegen scherpe prijzen, daarvoor bent u bij DiscountOffice.nl aan het juiste adres. U vindt bij ons de bekende merken Durable, Exacompta en Pergamy die u met korting kunt kopen.
Heeft u veel rapporten in te binden? Dankzij de staffelprijzen bent u met een bestelling van meerdere stuks nog voordeliger uit. Profiteer ook van dit inkoopvoordeel!