Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Krijtborden

Krijtborden

Verwante categorie: Wissers

Andere benamingen: Kleutertekenborden, Schoolborden

Krijtbord bestellen

Heeft u een krijtbord nodig? In het ruime assortiment van DiscountOffice.nl vindt u diverse krijtborden in verschillende uitvoeringen en afmetingen die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen. Een krijtbord is heel veelzijdig. Of u nu voor thuis, op kantoor, in de kantine, op school of in de horeca een krijtbord zoekt, u vindt zeker bij DiscountOffice.nl het meest geschikte krijtbord. Dankzij de handige selectiemogelijkheden vindt u snel het juiste krijtbord dat voldoet aan uw wensen. U betaalt vervolgens veilig en vertrouwd in de online betaalomgeving van uw eigen bank.
Heeft u snel een krijtbord nodig? Geen probleem bij DiscountOffice.nl. De meeste krijtborden zijn uit voorraad leverbaar, meestal geldt vandaag besteld is de volgende werkdag al in huis.

Krijtbord of schoolbord

Een krijtbord wordt ook wel een schoolbord genoemd. Maar krijtborden worden niet alleen op school gebruikt, ook in veel horecagelegenheden of winkels ziet u een krijtbord. Zeker in combinatie met krijtstiften komen allerlei creatieve uitingen goed tot zijn recht op een krijtbord. Om extra aandacht van uw klanten te trekken, voor de wachtruimte of in de keuken voor de boodschappenlijstjes. Voor elke toepassing bestelt u via DiscountOffice.nl een voordelig krijtbord geschikt voor langdurig gebruik.

Ruim assortiment krijtborden

DiscountOffice.nl levert verschillende uitvoeringen krijtborden. U kunt kiezen uit verschillende afmetingen. Naast het populaire formaat 90x120cm kunt u bij DiscountOffice.nl ook een krijtbord in het formaat 30x40cm, 60x90cm, 60x80cm en meer bestellen tegen scherpe prijzen. Zo kunt u altijd een krijtbord kopen waar u makkelijk de informatie kwijt kunt.
De meeste krijtborden in het aanbod van DiscountOffice.nl zijn magnetisch. Het voordeel van een magnetisch krijtbord is dat u er niet alleen op kunt schrijven maar u kunt ook met magneten en magneetstrips werken.

Topkwaliteit krijtborden

Bestelt u een krijtbord via DiscountOffice.nl dan bent u verzekerd van een topkwaliteit krijtborden. De Softline krijtborden van Smit Visual zijn gemaakt van emailstaal geschikt voor intensief en langdurig gebruik. Het bord is krasvrij, droog uitwisbaar en magneethoudend. Het krijtbord is afgewerkt met een aluminium profiel en kunststof hoeken. De Softline krijtborden zijn te bestellen in de kleur groen of antraciet. In verschillende afmetingen verkrijgbaar.

Bordaccessoires bestellen

Bestel ook direct de benodigde bordaccessoires voor uw krijtbord mee. Denk aan wissers, bordkrijt, krijtstiften en meer. Door alles bij één leverancier te bestellen bent u nog voordeliger uit en kunt u optimaal profiteren van onze scherpe prijzen.