Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Schoonmaakkasten

Schoonmaakkasten

Andere benamingen: Bezemkast

Schoonmaakkasten bestellen

Een schoonmaakkast is een goede oplossing om alle schoonmaakspullen netjes en overzichtelijk op te ruimen. Door de stevige stalen constructie kunnen ze tegen een stootje. De kasten zijn voorzien van een cilinderslot zodat onbevoegden niet bij de spullen kunnen.
Bij DiscountOffice.nl vindt u een ruime keuze schoonmaakkasten die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen. Met behulp van de handige selectiemogelijkheden vindt u snel de juiste schoonmaakkast die volledig aansluit op uw wensen. En past bij uw interieur: de schoonmaakkasten zijn namelijk leverbaar in verschillende kleuren zoals lichtgrijs, antraciet, lichtblauw en lichtgroen.
Heeft u de schoonmaakkast van uw keuze gevonden dan volgt u de verdere bestelinstructies. Uw bestelling is in een paar stappen afgerond. De betaling vindt altijd veilig en vertrouwd plaats binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank.
De meeste schoonmaakkasten zijn snel leverbaar. Voor de actuele levertijden kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice.

De beste opbergplek voor uw schoonmaakartikelen

Een schoonmaakkast of bezemkast is zeer praktisch om alle schoonmaakartikelen overzichtelijk in op te bergen. Door de uitrusting van de schoonmaakkasten passen ook lange voorwerpen zoals bezems en stofzuigers er gemakkelijk in. Schoonmaakkasten worden in elke branche gebruikt: in bedrijven, in kantoorgebouwen, in scholen en in gezondheidsinstellingen. Vooral in de horeca en de levensmiddelenbranche zijn bezemkast belangrijk vanwege de extra strenge hygiëne eisen.
Bezemkasten worden vaak in (voorraad)kelders of berghokken gezet. Qua ontwerp is het design ondergeschikt aan de functionaliteit. De schoonmaakkasten die u bestelt via DiscountOffice.nl zijn gemaakt van stevige en duurzame materialen zodat ze een lange levensduur hebben. De stalen constructies zijn geschikt om te gebruiken in veeleisende omgevingen. Bovendien zijn de schoonmaakartikelen veilig achter slot en grendel opgeborgen.
Naast schoonmaakartikelen, zoals bezems, emmers, stoffer en blik, biedt een schoonmaakkast ook voldoende ruimte voor hygiëne artikelen en gereedschappen.

Verschillende uitvoeringen schoonmaakkasten

DiscountOffice.nl biedt een ruim assortiment schoonmaakkasten tegen een scherpe prijs. U kunt kiezen uit verschillende uitvoeringen, afmetingen en kleuren. Alleen al in de uitrusting zijn tal van varianten mogelijk met betrekking tot legborden, kledingstang en haken.
De schoonmaakkasten zijn uitgevoerd met een onderbouw op een sokkel of een onderbouw op voeten. Daarnaast kunt u nog kiezen voor een schoonmaakkast met dichte deuren of deuren met ventilatiesleuven.

Onderstaande schoonmaakkasten kunt u onder meer via DiscountOffice.nl bestellen:

  • Schoonmaakkast
  • Bezemkast
  • Gereedschapskast

Professionele schoonmaakkasten die u bestelt met hoge kortingen. En wilt u meerdere schoonmaakkasten bestellen voor uw bedrijf? Door de staffelprijzen ontvangt u vaak nog eens extra korting en bent u nog voordeliger uit.