Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Schroefstellingen

Schroefstellingen

Andere benamingen: Magazijnstellingen

Schroefstellingen bestellen

Bent u op zoek naar stevige en veilige magazijnstellingen voor zware lasten? De schroefstellingen uit dit ruime assortiment van DiscountOffice.nl zijn uitermate geschikt voor het opbergen van zware materialen. De schroefstellingen zijn te bestellen met een vaklast van 100 kg tot wel 350 kg.
De systeemschroefstellingen zijn gemakkelijk uit te breiden door de basis- en aanbouwstellingen te combineren. U kunt kiezen uit verschillende uitvoeringen schroefstellingen die u voordelig online kunt kopen.
Met behulp van de uitgebreide selectiemogelijkheden op onze website is uw zoekopdracht eenvoudig te verfijnen. Zo kunt u onder meer filteren op uitvoering, afmeting, vaklast en aantal legborden. Volg de verdere bestelinstructies en uw bestelling is snel geplaatst. Tot slot betaalt u veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank.
Als bedrijf, school of instellingen is het ook mogelijk om op rekening te bestellen. Wilt u liever achteraf betalen dan kunt u dit direct aanvragen tijdens het bestelproces.
De meeste dossierstellingen zijn snel leverbaar. Informeer bij onze klantenservice naar de actuele levertijden.

Robuuste schroefstellingen voor elk magazijn

Een schroefstelling wordt in tegenstelling tot een inhaakstelling, zoals de naam al zegt, in elkaar geschroefd. U heeft dan ook gereedschap nodig om de schroefstellingen te monteren. Doordat de schappen met behulp van hoekbeugels aan de hoekprofielen geschroefd worden bieden de schroefstellingen een zeer goede stabiliteit.
Schroefstellingen zijn zeer robuuste stellingen die geschikt zijn voor magazijnen, werkplaatsen, archiefruimtes en bedrijven of kelders in huis. Ze zijn uitstekend bestand tegen zware lasten en zijn ideaal voor opslagruimte voor de langere termijn.
Een schroefstelling biedt veel opbergruimte en neemt weinig plaats in. De schroefstellingen die u bestelt via DiscountOffice.nl zijn gemakkelijk uit te breiden zodat u elke ruimte optimaal kunt benutten.

Verschillende uitvoeringen schroefstellingen

DiscountOffice.nl levert schroefstellingen en magazijnstellingen in alle gangbare afmetingen voor werkplaatsen, magazijnen en archieven. De magazijnstellingen uit dit assortiment zijn geschikt voor eenzijdig gebruik en speciaal ontworpen voor gebruik tegen een wand. U kunt de magazijnstellingen eenvoudig uitbreiden door een grondveld te combineren met een aanbouwveld. U kunt kiezen uit verschillende vaklasten: 125 kg, 200 kg of 350 kg.
De schroefstellingen kunnen tegen een wand worden gezet, maar ook vrij in de ruimte staan. De stelling is dan van twee kanten toegankelijk. Beide zijden zijn even gemakkelijk toegankelijk, omdat een schroefstelling geen diagonale verbindingen heeft. Dankzij de robuuste materialen en stevige schroefverbindingen is de stelling toch zeer stabiel.
Bij het vullen van schroefstellingen is het heel belangrijk dat u de inhoud gelijkmatig verdeelt, zodat de stelling stabiel is en stevig staat.
Verder is het voor uw veiligheid verplicht volgens DIN EN 15635 om legbordstellingen die 4 keer zo hoog zijn als de stellingdiepte (verhouding 4:1) aan de vloer te bevestigen en te borgen. Eenzijdig met de hand te bevoorraden stellingen met een hoogte vanaf 2.500 mm moeten altijd worden geborgd!