Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Signaalkleding

Signaalkleding

Andere benamingen: Reflecterende kleding, Zichtbaarheidskleding, Signalisatiekleding

Signaalkleding bestellen

Wilt u signaalkleding bestellen? DiscountOffice.nl biedt een uitgebreid assortiment reflecterende kleding om goed zichtbaar te zijn tijdens alle werkzaamheden. De felle fluorescerende kleuren zorgen voor extra veiligheid in het verkeer en tijdens het werk.
De collectie signaalkleding die u online voordelig kunt bestellen via DiscountOffice.nl bestaat onder meer uit jacks, jassen, veiligheidsvesten, verkeersvesten, overalls, broeken, regenkleding en sweaters. Door de uitgebreide selectiemogelijkheden vindt u met gemak de reflecterende kleding die u nodig heeft.
De meeste signaalkleding is uit voorraad leverbaar tegen scherpe prijzen. Bestel vandaag nog uw favoriete reflecterende kleding via DiscountOffice.nl en uw bestelling wordt vaak de volgende werkdag al bij u afgeleverd.

Reflecterende werkkleding voor extra veiligheid

Signaalkleding is essentieel om slechte zichtbaarheid te voorkomen. Niet alleen tijdens het werk, maar ook in het verkeer. Door bijvoorbeeld een veiligheidsvest of verkeersvest aan te trekken wordt u altijd goed gezien. De signaalkleding die u bestelt bij DiscountOffice.nl voldoet aan hoge kwaliteitseisen en normeringen. De EN ISO 20471 (voorheen EN 471) normering geeft aan in hoeverre het materiaal in de signaalkleding fluorescerend en reflecterend is. Deze reflecterende kleding biedt een hoge zichtbaarheid (high visibility) bij gevaarlijke situaties in lichte- en donkere werkomstandigheden en bij rijdend verkeer.
Reflecterende banden op de kleding en het fluorescerende materiaal/stof zorgen voor een hoge zichtbaarheid. De eisen voor deze zichtbaarheid en kleuren zijn heel divers en zijn per werkzaamheden verschillend. Signaalkleding die voldoet aan de EN 471 normering is ingedeeld in verschillende klassen, waarbij klasse 3 het meest zichtbaar is en klasse 1 het minst. High visibility kleding, ook wel Hi-vis kleding genoemd, is beschikbaar in drie officiële fluorescerende kleuren: hoge zichtbaarheid geel, hoge zichtbaarheid oranje en hoge zichtbaarheid rood.

Op zoek naar RWS werkkleding?

RWS werkkleding is hoge zichtbaarheid werkkleding die voldoet aan de richtlijnen en eisen volgens Rijkswaterstaat (RWS). Het is een Nederlandse aanvulling op de bestaande EN 471 normering. RWS kleding dient gedragen te worden bij werk aan de rijkswegen.
RWS werkkleding moet reflecterende banden in de vorm van een 'H' hebben en er moet een verticale streep op de mouwen en broekspijpen aanwezig zijn. De kleur moet egaal fluorescerend oranje of fluorescerend geel zijn.

Ruim assortiment signaalkleding

Om elke werknemer optimaal te beschermen tegen de risico’s en gevaren die op kunnen treden tijdens de dagelijkse werkzaamheden levert DiscountOffice.nl een ruime keuze signalisatiekleding.
U bestelt gemakkelijk en voordelig de beste signaalkleding voor elke toepassing. Topkwaliteit reflecterende werkkleding van onder meer de topmerken Havep, Sioen, Tricorp en Portwest met hoge kortingen.

Een greep uit de collectie:

Veiligheidsvest

Een veiligheidshesje bestellen? Met veiligheidshesjes bent u goed zichtbaar voor uw omgeving. DiscountOffice.nl levert hoge kwaliteit comfortabele veiligheidsvesten die vooral gebruikt worden door verkeersregelaars, vandaar worden ze ook wel verkeersvest genoemd.

Reflecterende werkjas

Bent u op zoek naar een reflecterende werkjas, parka of jack? DiscountOffice.nl biedt een ruime keuze jassen die geschikt zijn voor alle weersomstandigheden. Voor warme omstandigheden vindt u ook verschillende reflecterende t-shirts, sweaters en bodywarmers in verschillende maten en kleuren.

Reflecterende overall

De meeste overalls die u bestelt via DiscountOffice.nl voldoen aan de RWS normen en worden veel gebruikt in de wegenbouw. Leverbaar in alle maten.

Staffelkorting bij meerdere stuks

Heeft u meerdere stuks signaalkleding nodig voor uw bedrijf of organisatie? DiscountOffice.nl hanteert staffelprijzen waardoor u bij een bestelling van meerdere stuks nog meer korting ontvangt. Bestel al uw signaalkleding via DiscountOffice.nl en bespaar nog meer op de inkoop van uw reflecterende werkkleding.