Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Sleutelkluizen

Sleutelkluizen

Verwante categorie: Sleutelkastjes

Andere benamingen: Keysafes, Sleutelkluisjes, Sleutelkastjes

Sleutelkluis kopen

Sleutelkluizen zijn er in veel soorten en maten, zoals een sleutelkluis voor buiten, binnen, thuiszorg, brandweer, auto (autosleutels) of brandweer. Daarnaast kunt u kiezen uit een sleutelkastje met code (elektronisch), skg keurmerk, cijferslot, politiekeurmerk en/ of app. Voor het veilig opbergen van sleutels is een sleutelkluis een goede oplossing.
Sleutelkluizen worden vaak gebruikt bij de sleuteloverhandiging aan wisselende personengroepen en zijn ideaal voor vakantiehuizen, vakantiewoningen, werkterreinen, autoverhuur, thuiszorgorganisaties, scholen en kantoren. DiscountOffice.nl biedt een ruime keuze sleutelkluizen geschikt voor verschillende toepassingen. Het uitgebreide assortiment bevat onder andere de top sleutelkluizen van Masterlock, De Raat, Juwel, Filix en Salvus.

Bent u op zoek naar een sleutelkluisje voor buiten? Of wilt u een grote sleutelkast voor tientallen sleutels voor uw organisatie bestellen? U vindt de sleutelkluizen die u nodig heeft gemakkelijk en voordelig online bij DiscountOffice.nl. De meeste sleutelkluizen kunnen uit voorraad geleverd worden en hebben een korte levertijd.

Ruim assortiment sleutelkluizen

Een sleutelkluis wordt gebruikt voor het veilig opbergen van sleutels. U kunt denken aan sleutels van ruimtes met gevoelige informatie, sleutels van vakantiewoningen en autosleutels. DiscountOffice.nl biedt een ruime keuze sleutelkluizen met opbergmogelijkheden van één sleutel tot wel 4000 sleutels. Afhankelijk van uw wensen kunt u binnen het ruime assortiment sleutelkluizen van DiscountOffice.nl kiezen voor een inbraakwerende sleutelkluis en/of brandwerende sleutelkluis. Ook kunt u kiezen of u een sleutelkluis met een sleutelslot wilt bestellen bij DiscountOffice.nl of gaat uw voorkeur uit naar een sleutelkluis met een elektronisch of digitaal slot. Welke sleutelkluis u ook nodig heeft u vindt de juiste sleutelkluis voor uw situatie snel en voordelig via DiscountOffice.nl.

Sleutelkluis groot en klein

Sleutelkluizen bevatten een aantal haken om de sleutels aan op te hangen. Er is een brede keuze in het aantal haken. De grootste sleutelkluis biedt ruimte voor 4000 sleutels, maar er zijn ook modellen die geschikt zijn voor 3600, 2880 of 980 sleutels.
De kleine sleutelkluizen hebben onder andere een inhoudscapaciteit voor 200, 140, 82, 32 sleutels. In het kleinste model passen 1 of 2 sleutels, deze sleutelkluizen worden meestal gebruikt voor buiten.

Sleutelkluis met code

Een sleutelkluis met cijferslot, ook wel sleutelkastje met code genoemd, is ideaal wanneer er meerdere mensen toegang moeten hebben tot de keysafe. De code en cijfersloten worden meestal gebruikt voor elektronische sleutelkluizen, maar cijfersloten kunnen ook stroomloos zijn, zoals hangsloten met een sleutel opbergplek.

Sleutelkluis binnen

Bent u op zoek naar een sleutelkastje of sleutelkluis voor binnen? DiscountOffice.nl biedt een ruime keuze sleutelkluizen voor het veilig opbergen en organiseren van meerdere sleutels. Daarnaast heeft DiscountOffice.nl ook een uitgebreid assortiment sleutelkastjes. Vooral in grotere bedrijven zijn er tientallen sleutels in omloop. Een sleutelkluis is een handige en efficiënte oplossing voor centraal sleutelbeheer. Bij DiscountOffice.nl bestelt u gemakkelijk online de juiste sleutelkluis tegen scherpe prijzen.

Sleutelkluis buiten

Heeft u een sleutelkluis voor buiten nodig voor de thuiszorg of uw auto? De veilige voor buiten sleutelkluizen met code of sleutelslot hebben een SKG keurmerk, politiekeurmerk of zijn gecertificeerd. Bij DiscountOffice.nl vindt u diverse varianten.

Sleutelkluis buiten SKG- en politiekeurmerk

Bent u opzoek naar een sleutelkluis voor buiten die gecertificeerd is of een keurmerk heeft? Het is belangrijk dat de sleutelkluis voor buiten veilig en inbraakwerend is. SKG geeft de inbraakvertragende tijd aan, in combinatie met het soort gereedschap dat wordt gebruikt. Een SKG 2 sleutelkluis is minder inbraakwerend dan een SKG 3.
Het Politiekeurmerk Veilig Wonen heeft de toegangssystemen van zorgorganisaties onderzocht op inbraakwerendheid. Hierbij wordt aangegeven dat uit het resultaat blijkt dat de kwaliteit van de meestal SGK-gecertificeerde systemen veelal goed is.

Sleutelkluis buiten thuiszorg

In sommige gevallen is het nodig dat zorgverleners toegang nodig hebben tot een woning. Wanneer de bewoner toegang wilt verlenen aan een zorgverlener, dan zijn sleutelkluizen voor buiten een ideale oplossing. DiscountOffice.nl heeft een unieke collectie sleutelkluizen voor buiten zoals elektronische sleutelkluizen met code of cijferslot. Op deze manier heeft de thuiszorgmedewerker altijd toegang tot de woning van de bewoner.

Beste sleutelkluis voor buiten

Bent u opzoek naar de beste sleutelkluis voor buiten in uw situatie? DiscountOffice.nl een breed aanbod sleutelkluizen voor de scherpste prijs. Hiermee kunnen we u bijna altijd de beste sleutelkluis voor uw situatie aanbieden. Hieronder een lijst met de populairste sleutelkluizen voor buiten.

 • Perel Sleutelkluis Muurmontage Middelgroot Cijferslot
 • Master Lock 5403
 • Filex CR sleutelkluis
 • Master Lock Sleutelkluis Select Acces Bluetooth Ml5441
 • Master Lock Sleutelkluis 5401

Sleutelkluis auto

DiscountOffice.nl biedt speciaal voor garagebedrijven verschillende modellen sleutelkluizen die voldoen aan de eisen van de RDW en Bovag. Daarnaast zijn de autosleutelkluizen ideaal voor bedrijven waarvan de medewerkers van auto’s wisselen.

Het veilig opbergen van autosleutels en kentekenbewijzen

Een sleutelafstortkluis wordt ook veel gebruikt in autobedrijven of verhuurbedrijven voor het retourneren van autosleutels na openingstijden. U bestelt de sleutelafstortkluis eenvoudig en met korting online via DiscountOffice.nl.

Sleutelkluis brandweer

Brandweerkluizen zijn speciaal geproduceerde sleutelbuizen of -kluizen die het mogelijk maken om de brandweer en andere hulpdiensten in geval van brand of ander noodgeval, toegang te verlenen tot het werkterrein, terrein, magazijn, bedrijfspand, of ander pand. De sleutelbuizen worden meestal in de muur of gevel ingebouwd van het gebouw. De brandweerkluizen worden na overleg met de lokale brandweer ingebouwd.

Wat is een sleutelbuis?

Sleutelbuizen zijn cilindervormige sleutelkluizen die meestal in de muur worden gebouwd. Hierin zit de sleutel of key-card die toegang tot het terrein of pand verschaft. Wanneer u een sleutelbuis wilt inbouwen is het verstandig om contact op te nemen met de regionale brandweer. Dankzij de sleutelbuis is het mogelijk om te voorkomen dat de brandweer schade aanricht tijdens het verschaffen van de toegang tot het pand of terrein.

Sleutelkluis inbouw

De sleutelkluizen kunnen gemakkelijk op iedere locatie worden ingebouwd. De sleutelbuizen zijn bedoeld om in de muur te worden bevestigd. Brandweerkluizen worden standaard geleverd met een afdekklepje. Mocht u nog meer vragen hebben, kunt u contact opnemen met onze deskundige klantenservice.

Normen inbraakwerende sleutelkluizen

De sleutelkluizen die u online koopt bij DiscountOffice.nl zijn getest volgens diverse normeringen zoals de Europese normen EN 14450 en EN 1143-1. Hieronder vindt u het overzicht van welke normeringen en waardeborgingen wij bieden.

Normeringen

Onderstaande tabel is geldig voor zowel Nederland als België.

Normering Contant geld Kostbaarheden
EN 14450
Security level 1 € 2.500 € 5.000
Security level 2 € 5.000 € 9.000
EN 1143-1
Euroklasse 0 € 7.000 € 14.000
Euroklasse 1 € 10.000 € 20.000
Euroklasse 2 € 25.000 € 50.000
Euroklasse 3 € 45.000 € 90.000
Euroklasse 4 € 75.000 € 150.000
Euroklasse 5 € 125.000 € 250.000
Euroklasse 6 € 250.000 € 500.000
Euroklasse 7 of hoger in nader overleg met uw verzekeraar

Voordat u tot aanschaf van een sleutelkluis overgaat kunt u het beste eerst controleren of de waarde overeenkomt met de te beschermen goederen conform de eisen van de verzekeringsmaatschappij.

Sleutelkluizen met SKG keurmerk kopen

Bent u opzoek naar een sleutelkluis SKG of een sleutelkluis met code en SKG keurmerk? DiscountOffice.nl heeft een uitgebreid assortiment sleutelkluizen met een keurmerk voor de scherpste prijs. Er zijn verschillende varianten van gecertificeerde SKG-IKOB sleutelkluizen zoals sleutelkluis SKG2 en sleutelkluis SKG3. Een SKG gecertificeerde keysafe voldoet aan het politiekeurmerk PKVW: politiekeurmerk veilig wonen.

Politiekeurmerk Veilig Wonen

Het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) verbetert de sociale veiligheid door minimale eisen te stellen aan onder andere sleutelkluizen op het gebied van anti inbraak. Een sleutelkluis met het politiekeurmerk is getest op inbraakwerendheid.

Wat is het verschil tussen een sleutelkluis met SKG2 of SKG3 keurmerk?

Sleutelkluizen met een SKG2 of SKG3 keurmerk worden ook wel aangeduid als SKG** en SKG***. Het aantal sterren duidt de inbraakwerendheid aan. De Classificaties SKG** en SKG***:

 • SKG** wordt geclassificeerd onder zwaar inbraakwerend. Dit betekent dat de sleutelkluis inbrekers minimaal 3 minuten kunnen vertragen (Afhankelijk van welk gereedschap de inbreker gebruikt)
 • SKG*** wordt geclassificeerd onder extra zwaar inbraakwerend. Dit betekent dat de sleutelkluis inbrekers minimaal 3 à 5 minuten kunnen vertragen (Afhankelijk van welk gereedschap de inbreker gebruikt)

Topmerk sleutelkluizen

Bent u opzoek naar een topmerk sleutelkuis van De Raat, Juwel, Masterlock of Filex? DiscountOffice.nl heeft een uitgebreid aanbod van de beste kluizen. De meest geschikte sleutelkluisjes voor autobedrijven, winkels, horeca, scholen en op kantoor kunt u gemakkelijk en voordelig online bestellen.

De Raat

De Raat heeft een brede collectie sleutelkluizen. Grote en kleine sleutelkluizen in alle soorten zijn voordelig te bestellen op DiscountOffice.nl.

De Raat sleutelkluis keysafe GCE 28 is zeer populair. Het sleutelkluisje is gecertificeerd volgens EN14 450. Deze normering S2 wordt ook wel Securitylevel 2 genoemd. In de keysafe kunnen 28 sleutels veilig worden opgeborgen.

Naast het GCE model heeft De Raat ook de volgende sleutelkluis modellen: ET, Keysafe, Sleutelbuis, Std, PT, DRS, Vector, STZ, Technomax en VP.

Juwel

Bent u opzoek naar een Juwel sleutelkluis? Juwel sleutelkluizen staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit. De uitgebreide collectie bevat onder andere de modellen Juwel 7091, 7061, 7972, 7081 en 7071. Daarnaast kunt u kiezen voor een sleutelslot of cijferslot.

Masterlock sleutelkluis

DiscountOffice.nl heeft een variërend aanbod Masterlock sleutelkluizen. U kunt kiezen voor een Masterlock kluis met cijferslot, bluetooth of sleutelslot. Het assortiment sleutelkluisjes bevat onder andere de series Masteterlock 5415, 5426, 4400, 5400, 5403, 5441 en 5900.

Filex

Bent u opzoek naar een Filex kluis voor sleutels? De bekendste sleutelkluizen van Filex zijn KS 82, KS 140, KS 32, CR en KS-C. De Filex sleutelkast CR heeft een hoge inbraakwerendheid volgens LPS 1175. En is geschikt voor muurmontage. U kunt een code instellen met wel 4.000 combinaties.

De beste sleutelkluizen voor buiten of binnen

De beste sleutelkluis is afhankelijk van uw behoeften. Heeft u een keysafe nodig voor 10 of 600 sleutels. Hieronder een gevarieerde lijst met de meest verkochte sleutelkluisjes:

 • De Raat sleutelkluis keysafe gce 28
 • Perel Sleutelkluis Muurmontage Middelgroot Cijferslot
 • Juwel 7091 Sleutelkluis 120 Haken Cilinderslot
 • Masterlock sleutelkluis 5415
 • Filex sleutelkastje CR

Sleutelkluis met korting

DiscountOffice.nl heeft een uitgebreid assortiment sleutelkluizen. De sleutelkluisjes zijn voordelig en gemakkelijk online te bestellen. Ook kunt u extra profiteren door gebruik te maken van de staffelprijzen of door een prijsopgave op te vragen, bij het bestellen van meerdere stuks. Ideaal voor grootgebruikers zoals voor autobedrijven, winkels, horeca, scholen, kantoren en andere organisaties.