Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Sleutelkluizen

Sleutelkluizen

Verwante categorie: Sleutelkastjes

Andere benamingen: Keysafe

Sleutelkluis bestellen

Wilt u een sleutelkluis bestellen? Voor het veilig opbergen van sleutels is een sleutelkluis een goede oplossing. DiscountOffice.nl biedt een ruime keuze sleutelkluizen geschikt voor verschillende toepassingen. Bent u op zoek naar een sleutelkluisje voor buiten? Of wilt u een grote sleutelkast voor tientallen sleutels voor uw organisatie bestellen? U vindt de sleutelkluizen die u nodig heeft gemakkelijk en voordelig online bij DiscountOffice.nl. De meeste sleutelkluizen kunnen uit voorraad geleverd worden en hebben een korte levertijd.

Ruim assortiment sleutelkluizen

Een sleutelkluis wordt gebruikt voor het veilig opbergen van sleutels. U kunt denken aan sleutels van ruimtes met gevoelige informatie, sleutels van vakantiewoningen en autosleutels. DiscountOffice.nl biedt een ruime keuze sleutelkluizen met opbergmogelijkheden van één sleutel tot wel 4000 sleutels. Afhankelijk van uw wensen kunt u binnen het ruime assortiment sleutelkluizen van DiscountOffice.nl kiezen voor een inbraakwerende sleutelkluis en/of brandwerende sleutelkluis. Ook kunt u kiezen of u een sleutelkluis met een sleutelslot wilt bestellen bij DiscountOffice.nl of gaat uw voorkeur uit naar een sleutelkluis met een elektronisch of digitaal slot. Welke sleutelkluis u ook nodig heeft u vindt de juiste sleutelkluis voor uw situatie snel en voordelig via DiscountOffice.nl.

Het kiezen van de juiste sleutelkluis

Wilt u een sleutelkluis voor buiten bestellen? Bij DiscountOffice.nl vindt u diverse varianten. Sleutelkluizen voor buiten zijn compact en uiteraard weerbestendig. Een sleutelkluisje voor buiten wordt veel gebruikt voor het opbergen van een sleutel van een vakantiehuis of voor gebruik in de thuiszorg.

Bent u op zoek naar een sleutelkluis voor binnen? DiscountOffice.nl biedt een ruime keuze sleutelkluizen voor het veilig opbergen en organiseren van meerdere sleutels. Vooral in grotere bedrijven zijn er tientallen sleutels in omloop. Een sleutelkluis is een handige en efficiënte oplossing voor centraal sleutelbeheer. Bij DiscountOffice.nl bestelt u gemakkelijk online de juiste sleutelkluis tegen scherpe prijzen.

Heeft u een sleutelkluis nodig voor het veilig opbergen van autosleutels en kentekenbewijzen? DiscountOffice.nl biedt speciaal voor garagebedrijven verschillende modellen sleutelkluizen die voldoen aan de eisen van de RDW en Bovag.

Een sleutelafstortkluis wordt ook veel gebruikt in autobedrijven of verhuurbedrijven voor het retourneren van autosleutels na openingstijden. U bestelt de sleutelafstortkluis eenvoudig en met korting online via DiscountOffice.nl.

Normen inbraakwerende sleutelkluizen

De sleutelkluizen die u bestelt bij DiscountOffice.nl zijn getest volgens diverse normeringen qua inbraakwering. Hieronder vindt u het overzicht van welke normeringen wij bieden.

Onderstaande tabel is geldig voor zowel Nederland als België.

Normering Contant geld Kostbaarheden
EN 14450
Security level 1 € 2.500 € 5.000
Security level 2 € 5.000 € 9.000
EN 1143-1
Euroklasse 0 € 7.000 € 14.000
Euroklasse 1 € 10.000 € 20.000
Euroklasse 2 € 25.000 € 50.000
Euroklasse 3 € 45.000 € 90.000
Euroklasse 4 € 75.000 € 150.000
Euroklasse 5 € 125.000 € 250.000
Euroklasse 6 € 250.000 € 500.000
Euroklasse 7 of hoger in nader overleg met uw verzekeraar

Voordat u tot aanschaf van een sleutelkluis overgaat kunt u het beste eerst controleren of de waarde overeenkomt met de te beschermen goederen conform de eisen van de verzekeringsmaatschappij.