Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Sleutelkastjes

Sleutelkastjes

Verwante categorie: Sleutellabels

Andere benamingen: Sleutelberging, Sleutelkast, Sleutelkluis

Sleutelkastje bestellen

Wilt u een sleutelkastje bestellen? Bij DiscountOffice.nl vindt u een ruim aanbod sleutelkastjes voor het veilig opbergen van sleutels. Dankzij de uitgebreide selectiemogelijkheden vindt u eenvoudig de juiste sleutelkast die u wenst, uw bestelling is gemakkelijk online geplaatst en wordt snel geleverd. De meeste sleutelkastjes zijn uit voorraad leverbaar, dus bestelt u vandaag nog een sleutelkastje bij DiscountOffice.nl dan wordt uw bestelling vaak de volgende werkdag al bij u bezorgd.

Veilig opbergen van belangrijke sleutels

Een sleutelkastje is ideaal voor het opbergen van belangrijke sleutels. DiscountOffice.nl biedt een ruime keuze sleutelkastjes voor het veilig opbergen en organiseren van meerdere tot tientallen sleutels. Een sleutelkast is een handige en efficiënte oplossing voor centraal sleutelbeheer bij grotere bedrijven en organisaties.
Bent u op zoek naar een sleutelkastje voor thuis of wilt u een grote sleutelkast voor tientallen sleutels voor uw organisatie bestellen? U bestelt de sleutelkast die u nodig heeft gemakkelijk en voordelig online via DiscountOffice.nl.

Sleutelkast of sleutelkluis

Een sleutelkast is een handige opbergmogelijkheid voor het veilig en overzichtelijk bewaren van allerlei sleutels. Alle sleutelkasten in het assortiment van DiscountOffice.nl zijn uitgerust met een slot, maar ze zijn niet allemaal inbraakwerend. De sloten op de sleutelkasten zorgen ervoor dat de sleutels niet gemakkelijk kunnen worden weggenomen door onbevoegden.
Bent u op zoek naar een sleutelkast met een hoge beschermingsgraad tegen inbraak dan kunt u beter kiezen voor een gecertificeerde sleutelkluis. Naast een ruime collectie sleutelkastjes biedt DiscountOffice.nl ook een uitgebreid assortiment sleutelkluizen die u snel en voordelig online kunt bestellen.

Verschillende uitvoeringen sleutelkastjes

Binnen het ruime assortiment sleutelkastjes van DiscountOffice.nl kunt kiezen uit verschillende opties. Bij DiscountOffice.nl bestelt u topkwaliteit sleutelkastjes van onder meer de bekende merken Durable, De Raat en Pavo tegen scherpe prijzen. Daarnaast hebben wij ook een ruim aanbod sleutelkastjes van ons betaalbare huismerk DiscountOffice van een uitstekende kwaliteit.

Wilt u een sleutelkastje met een capaciteit van 20 sleutels bestellen of 100 sleutels? DiscountOffice.nl levert voordelige sleutelkastjes met een opbergmogelijkheid vanaf 7 tot ruim 900 sleutels.

De keuze van het juiste slot is mede bepalend voor de veiligheid van de sleutels. Een sleutelkastje met een sleutelslot is makkelijker te openen, ook voor onbevoegden. Voor meer veiligheid kunt u een sleutelkastje met een cijferslot bestellen bij DiscountOffice.nl. Ook is het mogelijk om het sleutelkastje te verankeren in de muur, zodat het voor inbrekers onmogelijk gemaakt wordt om het sleutelkastje snel mee te nemen.

Efficiënt sleutelbeheer

De meeste modellen sleutelkastjes die u bestelt bij DiscountOffice.nl worden geleverd inclusief sleutelhangers, genummerde haken, bevestigingsmateriaal en sleutels om de sleutelkast te sluiten en openen. Door de verschillende kleuren en de genummerde sleutelhaken in de sleutelkast bewaart u de sleutels heel overzichtelijk en pakt u direct de juiste sleutel die u nodig heeft. Deze sleutelkasten zijn uitermate geschikt voor het opbergen en beheren van grote hoeveelheden sleutels. De labels zijn professioneel te bedrukken met gratis beschikbare software.

Sleutellabels nodig?

Bestel ook direct sleutellabels bij DiscountOffice.nl. U kunt kiezen uit diverse kleuren en afmetingen sleutellabels. Door alles bij één leverancier te bestellen bent u nog voordeliger uit en kunt u veel besparen op uw inkoop.

Vertrouwd bestellen

Aanbevolen