Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Sleutelkastjes

Sleutelkastjes

Verwante categorie: Sleutellabels

Andere benamingen: Sleutelberging, Sleutelkast, Sleutelkluis

Sleutelkastje bestellen

Wilt u een sleutelkastje kopen? Bij DiscountOffice.nl vindt u een ruim aanbod sleutelkastjes voor het veilig opbergen van sleutels binnen of buiten. Dankzij de uitgebreide selectiemogelijkheden vindt u eenvoudig de juiste sleutelkast die u wenst, uw bestelling is gemakkelijk online geplaatst en wordt snel geleverd. De meeste sleutelkastjes zijn uit voorraad leverbaar, dus bestelt u vandaag nog een sleutelkastje bij DiscountOffice.nl dan wordt uw bestelling vaak de volgende werkdag al bij u bezorgd.

Veilig opbergen van belangrijke sleutels

Een sleutelkastje is ideaal voor het opbergen van belangrijke sleutels. DiscountOffice.nl biedt een ruime keuze sleutelkastjes voor het veilig opbergen en organiseren van meerdere tot tientallen sleutels. Een sleutelkluis is een handige en efficiënte oplossing voor centraal sleutelbeheer bij grotere bedrijven en organisaties.
Bent u op zoek naar een sleutelkastje voor thuis of wilt u een grote sleutelkast voor tientallen sleutels voor uw organisatie bestellen? U bestelt de sleutelkast die u nodig heeft gemakkelijk en voordelig online via DiscountOffice.nl.

Sleutelkast of sleutelkluis

Een sleutelkast is een handige opbergmogelijkheid voor het veilig en overzichtelijk bewaren van allerlei sleutels. Alle sleutelkasten in het assortiment van DiscountOffice.nl zijn uitgerust met een slot, maar ze zijn niet allemaal inbraakwerend. De sloten op de anti inbraak sleutelkasten zorgen ervoor dat de sleutels niet gemakkelijk kunnen worden weggenomen door onbevoegden.
Bent u op zoek naar een sleutelkast met een hoge beschermingsgraad tegen inbraak dan kunt u beter kiezen voor een gecertificeerde sleutelkluis. Naast een ruime collectie sleutelkastjes biedt DiscountOffice.nl ook een uitgebreid assortiment van sleutelkluizen die u snel en voordelig online kunt bestellen.

Verschillende uitvoeringen sleutelkastjes

Binnen het ruime assortiment sleutelkastjes van DiscountOffice.nl kunt kiezen uit verschillende opties. Bij DiscountOffice.nl bestelt u topkwaliteit sleutelkastjes van onder meer de bekende merken Durable, De Raat en Pavo tegen scherpe prijzen. Daarnaast hebben wij ook een ruim aanbod sleutelkastjes van ons betaalbare huismerk DiscountOffice van een uitstekende kwaliteit.

Capaciteit sleutelkasten

Wilt u een sleutelkastje met een capaciteit van 20 sleutels bestellen of 100 sleutels? DiscountOffice.nl levert voordelige sleutelkastjes met een opbergmogelijkheid vanaf 7 tot ruim 900 sleutels.

Sleutelkast industrieel

Industriële sleutelkastjes hebben vaak een grijze/ zilvergrijze kleur. De sleutelkast heeft een industrieel design. Het stijlkenmerk is zeer populair. Deze stijl is herkenbaar aan het metalen uiterlijk en krijgt daarmee een artistiek industrieel vormgeving.

Metalen sleutelkastjes

DiscountOfficce.nl heeft een brede collectie met metalen en RVS sleutelkastjes. Door gebruik te maken van RVS draagt dit bij aan de stevigheid en duurzaamheid. Naast de stevigheid hebben deze sleutelkasten een industrieel design en zijn ideaal voor winkels, kantoren, scholen, magazijnen, bedrijven en andere organisaties. U kunt kiezen voor een metaal sleutelkastje zwart, grijs of rood.
Wanneer u opzoek bent naar een aluminium sleutelkastje, dan bent u bij DiscountOffice.nl ook aan het juiste adres. Sleutelkastje Aluminium Durable is een populair artikel.

Sleutelkastje buiten

Sleutelkastjes buiten, ook wel sleutelkluizen genoemd, worden vaak gebruikt voor de thuiszorg. Een sleutelkastje buiten met code of cijferslot is hiervoor de ideale oplossing. Daarnaast worden de keysafes gebruikt voor de sleuteloverhandiging aan wisselende personengroepen, ideaal voor vakantiehuizen, vakantiewoningen, werkterreinen, autoverhuur, thuiszorgorganisaties, scholen en kantoren. De sleutelkluizen voor buiten moeten inbraak werend zijn. Op deze manier kunnen geen onbevoegden het huis of bedrijfspand binnentreden. Bekijk hier het brede assortiment van sleutelkluizen met onder andere de sleutelkluismerken Master Lock, De Raat en Filex.

Sleutelkastjes met code

Bent u opzoek naar een sleutelkastje met code? De keuze van het juiste slot is medebepalend voor de veiligheid van de sleutels. Een sleutelkastje met een sleutelslot is makkelijker te openen, ook voor onbevoegden. Voor meer veiligheid kunt u een sleutelkluis met een cijferslot bestellen bij DiscountOffice.nl.

Efficiënt sleutelbeheer

De meeste modellen sleutelkastjes die u bestelt bij DiscountOffice.nl worden geleverd inclusief sleutelhangers, genummerde haken, bevestigingsmateriaal en sleutels om de sleutelkast te sluiten en openen. Door de verschillende kleuren en de genummerde sleutelhaken in de sleutelkast bewaart u de sleutels heel overzichtelijk en pakt u direct de juiste sleutel die u nodig heeft. Deze sleutelkasten zijn uitermate geschikt voor het opbergen en beheren van grote hoeveelheden sleutels. De labels zijn professioneel te bedrukken met gratis beschikbare software.

Sleutellabels nodig?

Bestel ook direct sleutellabels bij DiscountOffice.nl. U kunt kiezen uit diverse kleuren en afmetingen sleutellabels. Door alles bij één leverancier te bestellen bent u nog voordeliger uit en kunt u veel besparen op uw inkoop.

Sleutelkastje aanbieding

Bent u opzoek naar een voordelige sleutelkast? DiscountOffice.nl heeft een uitgebreid aanbod van sleutelkastjes van onder andere de merken De Raat, Filex, Pavo en Durable. Voor grootgebruikers zoals kantoren, werkplekken, magazijnen, scholen of andere organisaties, kunt u gebruikmaken van de staffelprijzen. Hierdoor manier bent u nog voordeliger uit door te bestellen bij DiscountOffice.nl.