Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Snijbestendige handschoenen

Snijbestendige handschoenen

Andere benamingen: Werkhandschoenen Snijbestendig, Snijveilige werkhandschoenen, Snijvaste werkhandschoenen

Snijbestendige handschoenen bestellen

Bent u op zoek naar snijbestendige handschoenen? Bij DiscountOffice.nl vindt u een ruim assortiment snijbestendige werkhandschoenen die geschikt zijn voor werkzaamheden waarbij snijwonden een gevaar vormen. Bij werkzaamheden die een hoge snijweerstand vereisen is het belangrijk om snijbestendige veiligheidshandschoenen te dragen. Bijvoorbeeld in de glasindustrie, metaal industrie, staalindustrie, automotive, offshore en meer.
De beste snijbestendige handschoenen bestelt u gemakkelijk en voordelig online via DiscountOffice.nl. Dankzij de uitgebreide selectiemogelijkheden maakt u gemakkelijk de juiste keuze.
De meeste snijbestendige werkhandschoenen zijn uit voorraad leverbaar. Plaats vandaag nog uw bestelling voor werkhandschoenen snijbestendig via DiscountOffice.nl en ze worden meestal de volgende werkdag al bij u afgeleverd.

Beste snijbestendige werkhandschoenen

Tijdens werkzaamheden worden de handen blootgesteld aan tal van risico’s, waaronder snijden, perforeren, chemische vloeistoffen en meer. Door het dragen van snijbestendige handschoenen kunt u veel ellende voorkomen met het werken van snijdend of scherp gereedschap.
Wat de beste snijbestendige handschoenen zijn is afhankelijk van de werkzaamheden en de daarbij geldende risico’s. Het is belangrijk om te inventariseren of het gaat om kleine risico’s, middelzware risico's en zware risico's. Het juiste snijniveau wordt bepaald door het risico dat optreedt bij de werkzaamheden.

Ruim assortiment snijbestendige handschoenen

DiscountOffice.nl biedt een ruime collectie snijbestendige handschoenen tegen scherpe prijzen. U kunt kiezen uit snijbestendige handschoenen in verschillende maten en uitvoeringen. De veiligheidshandschoenen die u bestelt via DiscountOffice.nl voldoen aan de EN 388-normering. De klasse geeft het prestatieniveau aan voor de weerstand die de handschoenen bieden tegen snijden. De viercijferige code die op de snijbestendige veiligheidshandschoenen vermeld wordt geeft de volgende weerstanden weer: schuurweerstand / snijweerstand / scheurweerstand / perforatieweerstand.
De veiligheidsklasse varieert van veiligheidsklasse 1 tot 5. Een snijbestendige werkhandschoen met een klasse 5 voor snijbestendigheid biedt de hoogste bescherming tegen snijden.

Verschillende materialen snijbestendige werkhandschoenen

Snijbestendige handschoenen zijn gemaakt van diverse materialen met elk hun specifieke eigenschappen. DiscountOffice.nl biedt hierin een uitgebreide keuze.
Snijbestendige werkhandschoenen van HPPE of Dyneema hebben een zeer beperkte bestendigheid tegen hitte.
Bent u op zoek naar hittebestendige werkhandschoenen die ook bescherming bieden tegen snijden dan zijn Kevlar of Kevlar mix werkhandschoenen beter geschikt.
Voor een goede grip levert DiscountOffice.nl snijbestendige werkhandschoenen met een polyurethaan coating of PVC coating.
Voor een hogere vingergevoeligheid zijn dunnere snijbestendige handschoenen geschikt, bijvoorbeeld snijbestendige werkhandschoenen van HPPE of snijvaste vezel.
Nitril snijbestendige werkhandschoenen bieden naast een snijbescherming tegen kleine risico’s ook een hoge beweeglijkheid en bescherming tegen vocht en vloeistoffen.

Snijbestendige werkhandschoenen in de aanbieding

Welke snijbestendige werkhandschoenen u ook wilt kopen, voor alle werkzaamheden bestelt u bij DiscountOffice.nl de meest geschikte snijbestendige werkhandschoenen tegen scherpe prijzen. Heeft u meerdere stuks nodig voor uw werknemers? Door de staffelkortingen van DiscountOffice.nl bent u bij een afname van grotere aantallen nog voordeliger uit en kunt u flink besparen op de inkoop van alle PBM’s.