Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Stapelbakken

Stapelbakken

Andere benamingen: Euronorm stapelkratten, Stapelkratten, Euronorm stapelbakken

Stapelbakken bestellen

Bent u op zoek naar een Euronorm stapelbak? Bij DiscountOffice.nl is er een groot assortiment stapelbakken. Daarnaast zijn al onze artikelen voordelig geprijsd. Dus ook een stapelbak is scherp geprijsd. Door te bestellen in het grote assortiment van DiscountOffice.nl, kunt u bij één leverancier al uw verbruiksartikelen bestellen. Op deze manier bent u onderaan de streep het voordeligste uit. Daarnaast is de levertijd extreem snel. De meeste artikelen uit ons assortiment zijn de volgende werkdag geleverd.

Euronorm stapelkratten

Een Euronorm stapelkrat heeft als basis de afmeting 600x400 mm (LxB) deze norm wordt door heel Europa geaccepteerd en dit is dan weer afgestemd op een europallet. Dit zorgt ervoor elke stapelkrat gestapeld kan worden op een Euronorm stapelkrat. Daarnaast zijn er variaties uit deze maat afgeleid.

Assortiment stapelbakken

Het brede assortiment van DiscountOffice.nl kent vele soorten en maten stapelbakken. De Euronorm stapelkratten zijn in alle afgeleide maat variaties voor een scherpe prijs te bestellen. Naast deze variatie, is er ook veel keus in de hoogte maten. Waar geen vaste Euronorm aan vast zit. Voor de Euronorm Lengte x Breedte maten is dit wel het geval.

Hieronder de variërende maten:
  • Euronorm stapelkratten 200x150mm, 6 kratten van 200x150 mm
  • Euronorm stapelkratten 300x200mm, 4 kratten van 300x200 mm
  • Euronorm stapelkratten 400x300mm, 2 kratten van 400x300 mm
  • Euronorm stapelkratten 600x400mm, 1 krat van 600x400 mm

De stapelkratten zijn gemaakt van het materiaal kunststof, ook wel plastic genoemd. Deze kratten kunnen in verschillende uitvoeringen zijn gemaakt. Bijvoorbeeld zijn er stapelkratten met deksel, met scharnierdeksel, met dubbele bodem en met sledepoten.

Voordeelbundel stapelbakken

Bij DiscountOffice.nl bent u onder aan de streep het voordeligste uit. Gemiddeld bent u nergens anders voordeliger uit. Dit geldt ook voor de stapelbakken. Om nog meer korting te krijgen op een stapelbak, kunt u gebruikmaken van de staffelkorting. Wanneer u een groter aantal stapelbakken koopt, dan krijgt u een steeds hogere korting. Op deze manier koopt u de artikelen altijd in de aanbieding. Bij DiscountOffice.nl ontvangt u de voordeligste prijzen.