Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Stapelkratten zware lasten

Stapelkratten zware lasten

Andere benamingen: Stapelbakken, Euronorm stapelkratten

Stapelkratten bestellen

Bent u op zoek naar een Euronorm stapelbak voor zware lasten? Bij DiscountOffice.nl vindt u een ruim assortiment Euronorm stapelkratten die geschikt zijn voor zware lasten tot 75 kg. Deze sterke kunststof kratten zijn extra zwaar belastbaar en hebben een hoge stabiliteit door de geribde bodem.
De Euronorm stapelkratten zijn gemakkelijk en voordelig online te bestellen. Dankzij de uitgebreide selectiemogelijkheden vindt u snel de juiste Euronorm bakken die u zoekt. U kunt onder meer selecteren op inhoud, afmeting en kleur van de kratten.
In een paar snelle stappen is uw bestelling geplaatst. U betaalt veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank. Bestelt u namens een bedrijf, school of instelling dan kunt u ook op rekening bestellen. Dit kunt u eenvoudig aanvragen tijdens het bestelproces.
De meeste stapelkratten zijn uit voorraad leverbaar en worden snel geleverd. Bestel vandaag nog via DiscountOffice.nl en uw bestelling wordt meestal de volgende werkdag al afgeleverd.

Euronorm stapelkratten

Kunststof kratten met een afmeting van 600x400mm worden Euronorm stapelbakken genoemd vanwege de gestandaardiseerde afmeting die uniform is binnen Europa. Deze kratten passen perfect op europallets (1200x800mm) en blokpallets (200x1000mm), deze pallets hebben uniforme afmetingen in geheel Europa.
Alle afmetingen van de Euronorm stapelbakken zijn op elkaar afgestemd, zodat alle stapelbakken perfect stapelbaar zijn.

De standaard lengte x breedte afmetingen zijn:

  • Euronorm stapelkratten 300x200mm
  • Euronorm stapelkratten 400x300mm
  • Euronorm stapelkratten 600x400mm

Via DiscountOffice.nl zijn deze zwaar belastbare kratten te bestellen in verschillende hoogte maten, namelijk 120mm, 175mm, 210mm en 270mm.

Breed assortiment stapelkratten zware lasten

Bij DiscountOffice.nl vindt u een breed assortiment stapelbakken. De Euronorm stapelkratten zijn in alle gestandaardiseerde maten tegen een scherpe prijs te bestellen. De kunststof stapelkratten voor zware lasten zijn vervaardigd van breukvast polypropyleen, geschikt voor rollerbanen en zeer stabiel door de geribde bodems. Ze zijn voorzien van ergonomische grepen op de kopse kanten. De wanden en bodem zijn volledig gesloten. U kunt kiezen uit verschillende kleuren zoals grijs, rood, groen en blauw. En u kunt kiezen voor een stapelkrat met grijpopening of zonder.
Tevens kunt u een bijpassend klapdeksel voor de stapelkratten gemakkelijk en voordelig online bestellen.

Euronorm stapelkratten in de aanbieding

Bij DiscountOffice.nl koopt u altijd alle stapelkratten in de aanbieding. Speciaal voor grootverbruikers hanteren wij staffelkorting. Wanneer u een groter aantal stapelbakken koopt, dan krijgt u een steeds hogere korting. Hierdoor kunt u flink besparen op de inkoop van uw magazijnartikelen.