Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Synthetische handschoenen

Synthetische handschoenen

Synthetische handschoenen bestellen

Bent u op zoek naar synthetische handschoenen? Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor synthetische handschoenen in alle maten en in verschillende uitvoeringen. U bestelt gemakkelijk en voordelig online de juiste synthetische handschoenen om uw handen optimaal te beschermen tijdens diverse werkzaamheden. Dankzij de handige selectiemogelijkheden kiest u met gemak de synthetische handschoenen die u nodig heeft.
Verreweg de meeste synthetische handschoenen zijn uit voorraad leverbaar en worden snel geleverd. Bestel vandaag nog via DiscountOffice.nl en uw bestelling wordt meestal de volgende werkdag al bij u geleverd.

Optimale bescherming van uw handen

Tijdens het arbeidsproces zijn de handen zeer kwetsbaar. Onze handen komen immers het snelst in aanraking met bijvoorbeeld gereedschap, machines en scherpe materialen.
Om de handen te beschermen tegen deze risico’s levert DiscountOffice.nl een uitgebreid assortiment werkhandschoenen die geschikt zijn voor allerlei werkzaamheden. Zo vindt u onder meer topkwaliteit werkhandschoen die de handen beschermen tegen risico’s van mechanische aard zoals schaven, snijden, scheuren en perforeren. De meeste werkhandschoenen die u bestelt via DiscountOffice.nl voldoen aan de officiële normeringen, zoals EN 388, EN 407 of EN 421.
Naast deze officiële normeringen hebben werkhandschoenen ook bepaalde niet genormeerde eigenschappen. U kunt denken aan werkhandschoenen met de volgende eigenschappen: antislip, schuurvast, snijbestendig, scheurvast, slijtvast, vingergevoelig, koudebestendige en waterdichte werkhandschoenen. Voor welke werkzaamheden en omstandigheden u ook werkhandschoenen wilt kopen, DiscountOffice.nl heeft zeker de werkhandschoenen die u nodig heeft om uw handen optimaal te beschermen.

Synthetische handschoenen van polyester, nylon of nitril

Werkhandschoenen zijn gemaakt van verschillende materialen die elk door de specifieke eigenschappen van het materiaal een andere bescherming of draagcomfort bieden. Naast leren werkhandschoenen vindt u bij DiscountOffice.nl ook een ruime collectie synthetische werkhandschoenen.
Synthetische handschoenen bestaan meestal uit nylon, polyester, katoen of een andere vezel. Synthetische handschoenen worden gebruikt in alle werkomgevingen behalve waar met chemicaliën wordt gewerkt.

Voordelen van synthetische handschoenen

Vooral voor fijne precisie werkzaamheden waarbij een goede bescherming tegen snijrisico's nodig is zijn dunne synthetische handschoenen zeer geschikt. De meeste synthetische handschoenen zijn naadloos gebreid en daarmee veel comfortabeler dan lederen handschoenen. De nauwere pasvorm zorgt voor een verhoogde veiligheid, bovendien zorgen de beschermende eigenschappen van het synthetische materiaal voor een betrouwbare beschermingsgraad over de gehele handschoenen, zo zijn de vingertoppen en de handpalm goed beschermd.

Topkwaliteit synthetische handschoenen met korting

DiscountOffice.nl levert hoogwaardige synthetische handschoenen van onder meer de topmerken Ansell, Ejendals en Honeywell tegen scherpe prijzen. Heeft u meerdere paren nodig voor uw medewerkers dan bent u nog voordeliger uit. Dankzij de staffelkortingen van DiscountOffice.nl geldt immers, hoe meer u bestelt hoe lager de prijs. Bestel uw werkhandschoenen gemakkelijk en snel via DiscountOffice.nl en u kunt aanzienlijk besparen op de inkoop van alle benodigde veiligheidsartikelen.