Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Textiele handschoenen

Textiele handschoenen

Andere benamingen: Gecoate textiele handschoenen PVC, Gecoate textiele handschoenen NBR, Handschoen Latex

Textiele handschoenen bestellen

Textiele werkhandschoenen worden gebruikt bij een beperkt risico tegen beschadiging van de handen en om de handen te beschermen tegen vuil.
Bij DiscountOffice.nl kunt u kiezen uit verschillende uitvoeringen textiele werkhandschoenen die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen. Door de handige selectiemogelijkheden vindt u met gemak de juiste stoffen werkhandschoenen.
De meeste textiele werkhandschoenen zijn uit voorraad leverbaar en hebben een korte levertijd. Plaatst u vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl dan worden ze in principe de volgende werkdag al bij u bezorgd.

Voordelen textiele werkhandschoenen

Textiele werkhandschoenen zijn geschikt voor lichte assemblage en verpakkingswerkzaamheden. Tevens zijn deze handschoenen textiel zeer geschikt ter voorkoming van vingerafdrukken en vieze vlekken op het te verpakken product.
Textiele handschoenen zijn ideaal voor het uitvoeren van vingergevoelige werkzaamheden in droge omstandigheden. Katoenen of stoffen werkhandschoenen vallen onder categorie 1, dat wil zeggen dat ze een geringe bescherming bieden tegen schuren en stoten, en uw handen beschermen tegen vuil. Doordat de handschoenen gemaakt zijn van katoen houdt u veel tastgevoel in uw handen en vingers. Door het ademend vermogen van stof blijven de handen droog en gaat het niet zweten. Ook worden katoenen handschoenen gebruikt als onderhandschoenen bij laswerkzaamheden.
Textielhandschoenen worden veelgebruikt bij montagewerkzaamheden, bij inpakwerkzaamheden, in de fijnmechanica. Eigenlijk zijn textiel werkhanden ideaal voor alle werkzaamheden waarbij grip en precisie belangrijk zijn.

Textiel handschoenen van katoen, polyester of nylon

DiscountOffice.nl levert een ruime collectie hoogwaardige textiele werkhandschoenen van verschillende materialen, zoals katoen, polyester of nylon. Door de specifieke eigenschappen van elk materiaal zijn de textiele handschoenen geschikt voor allerlei toepassingen.
Katoenen handschoenen bieden een optimaal tastgevoel en hoog draagcomfort. Polyester handschoenen hebben als voordelen een optimale fijngevoeligheid, een goede pasvorm en zijn goed ademend. Zowel katoenen werkhandschoenen als polyester werkhandschoenen zijn uitermate geschikt voor droog precisiewerk.
Daarnaast biedt DiscountOffice.nl ook een ruime keuze gecoate textiel handschoenen. Door de aangebrachte coating blijven de handen goed beschermd tijdens diverse werkzaamheden. U kunt kiezen uit verschillende coatings zoals nitril, PVC of PU. Afhankelijk van de keuze van de handschoen combineren deze slijtvaste handschoenen een optimale gevoeligheid met een goede bescherming tegen olie, vet en nattigheid. De coating zorgt ook voor een anti-slip grip bij lichte tot zware belasting.
Ook vindt u in ons assortiment textiele handschoenen met een gedeeltelijke coating. Door kleine PVC-noppen in de handpalmen of een PVC-impregnering zorgen deze gedeeltelijk gecoate textiel-handschoenen voor een goede grip, zijn slijtvast en hebben een ademend vermogen. Vooral geschikt voor montage-, sorteer- en transportwerkzaamheden.

Textiele werkhandschoenen kopen met korting

Bij DiscountOffice.nl bestelt u textiele handschoenen van onder meer de topmerken Ansell, My-T-Gear, Showa en Ejendals met hoge kortingen. Heeft u meerdere aantallen textiele handschoenen nodig voor uw medewerkers? Door de staffelprijzen van DiscountOffice.nl kunt u flink besparen op de inkoop van uw werkhandschoenen.