Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Toetsenborden

Toetsenborden

Verwante categorie: Polssteunen

Andere benamingen: Keyboard, Klavier

Toetsenbord bestellen

Wilt u een toetsenbord bestellen? Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor voordelige toetsenborden die u gemakkelijk en snel online kunt bestellen. Het assortiment bestaat uit draadloze toetsenborden, gaming toetsenborden, bedrade toetsenborden en ergonomische toetsenborden.
Met behulp van de handige filterwoorden vindt u snel het juiste toetsenborden dat u zoekt. Voor op kantoor, voor de werkplek thuis of voor op school, voor elke toepassing bestelt u via DiscountOffice.nl het beste toetsenbord.
U rondt uw bestelling in een paar stappen af. U betaalt veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank. Bestelt u namens een school, bedrijf of instelling dan kunt u ook op rekening bestellen, dit kunt u eenvoudig aanvragen tijdens het bestelproces.
De meeste toetsenborden zijn uit voorraad leverbaar en worden snel geleverd. Plaatst u vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl dan heeft u het toetsenbord van uw keuze meestal de volgende werkdag al in huis.

QWERTY of AZERTY toetsenbord

Een toetsenbord of keyboard is samen met de muis de belangrijkste manier van communiceren met de computer. De werkplek is meestal voorzien van een standaard opstelling bestaande uit een beeldscherm, muis en toetsenbord. Maar ook in combinatie met een laptop is een los toetsenbord aan te bevelen.
Bij DiscountOffice.nl kunt u kiezen uit diverse uitvoeringen. In Nederland wordt gebruikt gemaakt van een QWERTY toetsenbord, dit zijn de eerste zes letters op een rij. Een AZERTY toetsenbord wordt in België gebruikt.

Breed assortiment toetsenborden

Afhankelijk van uw gebruik en wensen kunt u kiezen uit een bedraad toetsenbord dat u met een usb kabel kunt aansluiten op de desktop of laptop. Bedrade toetsenborden zijn geschikt voor alle standaard taken.
Wilt u meer bewegingsvrijheid dan kunt u kiezen voor een draadloos toetsenbord. Een wireless toetsenbord maakt door middel van Bluetooth of een USB-ontvanger verbinding met de computer of laptop.
Werkt u veel achter de computer dan kunt u via DiscountOffice.nl ook ergonomische toetsenborden bestellen tegen een scherpe prijs. Een ergonomisch toetsenbord kan veel gezondheidsklachten zoals RSI en nekklachten voorkomen.
Werkt u veel met cijfers dan biedt DiscountOffice.nl ook een numpad oftewel een numeriek toetsenblok.

Topkwaliteit toetsenborden met korting kopen

DiscountOffice.nl levert een ruime keuze topkwaliteit toetsenborden van onder meer Logitech, Trust, Kensington, HP en Dell met hoge kortingen. Bovendien hanteren wij staffelprijzen waardoor u vaak nog een extra korting ontvangt. Bestelt u voor uw bedrijf, school of instellingen en heeft u meerdere toetsenborden nodig? Hoe meer u bestelt, hoe lager de prijs!