Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Verpakkingstapes

Verpakkingstapes

Andere benamingen: Breedplakband, Dozentape

Verpakkingstape bestellen

Bent u op zoek naar voordelig verpakkingstape om kartonnen dozen en verpakkingen snel en stevig te sluiten? Uit het ruime assortiment verpakkingstape van DiscountOffice.nl kunt u kiezen uit verschillende soorten verpakkingstape: bruin, wit of transparant, low noise, no noise of geruisloos, verpakkingstape van papier, PVC of versterkte tapes. Voor elke soort verpakking of doos biedt DiscountOffice.nl de beste verpakkingstape, u bestelt gemakkelijk en voordelig online. De meeste verpakkingstapes worden uit voorraad geleverd. Heeft u snel verpakkingstape nodig? Plaats vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl en u ontvangt het meestal de volgende werkdag al.

Ruim aanbod verpakkingstape

Verpakkingstape is uitermate sterk tape dat speciaal ontwikkeld is voor het goed sluiten van allerlei soorten dozen en verpakkingen. Door deze tape wordt voorkomen dat dozen tijdens het transport openen. Met de hoogwaardige verpakkingstapes van DiscountOffice.nl worden de producten in de doos goed beschermd. De meest gangbare tapes zijn PVC-tape, PP-tape en papieren verpakkingstape.
Bij DiscountOffice.nl vindt u voor elke verpakking de juiste dozentape tegen scherpe prijzen. Bent u grootverbruiker en bestelt u regelmatig verpakkingstape? DiscountOffice.nl hanteert staffelkorting bij meerdere stuks. Bij bestelling van meerdere aantallen bent u nog voordeliger uit en bespaart u nog meer op de inkoop van uw verpakkingsmaterialen.

Wilt u Tesa verpakkingstape bestellen? DiscountOffice.nl biedt topkwaliteit verpakkingstape van onder meer de bekende merken Tesa en Scotch tegen scherpe prijzen. Daarnaast kunt u ook kiezen voor betaalbare verpakkingstape van het huismerk DiscountOffice in een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

De meest gebruikte verpakkingstape heeft een breedte van 50mm. DiscountOffice.nl levert naast verpakkingstape 50mm ook voordelig verpakkingstape in een breedte van onder meer 25mm, 38mm, 48mm en 75mm.

Welke verpakkingstape heeft u nodig?

De meest geschikte verpakkingstape voor uw situatie wordt bepaald door het materiaal waaruit de tape is opgebouwd. Naast de lijmsoort (solvent lijm, acryllijm en hotmelt) heeft ook de drager van kunststof tape (PP of PVC) specifieke eigenschappen die van belang zijn voor het kiezen van de beste verpakkingstape.

Het voordeel van PVC tape is dat deze met de hand te scheuren is en vochtbestendig is. PVC verpakkingstape is zeer aangenaam om mee te werken aangezien hij volledig geruisloos afrolt. Ook is PVC tape goed te bedrukken. PVC tape is geschikt voor zwaardere pakketten (tot ca. 40 kg). Bij DiscountOffice.nl kunt u kiezen uit PVC tape in verschillende afmetingen en kleuren zoals transparant, bruin, groen, blauw of zwart.

Op zoek naar een voordelige oplossing voor het sluiten van uw pakketten? PP verpakkingstape is meestal voordeliger dan PVC verpakkingstape en wordt momenteel het vaakst gebruikt. Verpakkingstape van PP kan veel geluid maken bij het afrollen. Bij DiscountOffice.nl kunt u ook speciale low noise of no noise PP verpakkingstape bestellen. PP verpakkingstape is ook uitermate geschikt voor het machinaal sluiten van dozen. DiscountOffice.nl levert voordelige PP verpakkingstape in verschillende kleuren zoals verpakkingstape PP bruin of verpakkingstape PP transparant.

Bent u op zoek naar extra sterk verpakkingstape voor het verpakken van zwaardere pakketten? Bestel dan bij DiscountOffice.nl versterkte tape. Deze krachtpatser onder de tapes is versterkt met polyesterdraden (PET) voor een betere weerstand, heeft een uitstekende kleefkracht, is scheurvast en waterdicht.

Milieuvriendelijke verpakkingstape

Gaat uw voorkeur uit naar een milieuvriendelijke verpakkingstape ? Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor verpakkingstape in een milieuvriendelijke variant zoals papieren verpakkingstape. Het grote voordeel van papieren verpakkingstape is dat de doos met tape en al te recyclen is. Papieren verpakkingstape is gemakkelijk af te scheuren en geschikt voor lichte tot middelzware dozen.

Handige verpakkingstapedispensers en handdozensluiters

Bij DiscountOffice.nl kunt u naast verpakkingstape ook meteen een handige handdozensluiter bestellen voor het gemakkelijk sluiten van uw pakketten. Via DiscountOffice.nl vindt u gemakkelijk en voordelig de verpakkingstape dispenser die u zoekt. Door alles bij één leverancier te bestellen bent u nog voordeliger uit en kunt u profiteren van extra inkoopvoordeel.