Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Hanglabels

Hanglabels

Andere benamingen: Aanhanglabel, Productlabel

Hanglabels bestellen

Hanglabel kopen? In dit assortiment vindt u diverse typen aanhanglabels of productlabels. Dankzij de handige filterwoorden kiest u gemakkelijk en snel de juiste hanglabels die u nodig heeft. DiscountOffice.nl biedt een ruime keuze kartonnen labels voor diverse toepassingen. U bestelt snel en voordelig online. De meeste hanglabels zijn uit voorraad leverbaar en hebben een korte levertijd. Heeft u snel hanglabels nodig? Geen probleem, plaats vandaag nog uw bestelling hanglabels via DiscountOffice.nl en u ontvangt uw bestelling vaak de volgende werkdag al.

Hanglabels voor verschillende toepassingen

Een hanglabel is geschikt om te gebruiken voor prijsinformatie, productinformatie en meer. Kartonnen labels zijn op kantoor, in het magazijn of in de winkel te gebruiken. Zo kunt u met een aanhanglabel eenvoudig archiveren, markeren, identificeren en dateren van artikelen. Hanglabels worden ook als cadeaulabel ingezet en zijn ook geschikt om te gebruiken als prijskaartje, kledinglabel of productlabel. In een bloemenzaak ziet u ze ook vaak aan een boeket. Waar u ook een hanglabel voor nodig heeft, u vindt zeker voor elke toepassing het beste label via DiscountOffice.nl. DiscountOffice.nl levert voor elke verpakking perfect passende kartonnen labels tegen scherpe prijzen.

Voordelen kartonnen labels

Wanneer u kiest voor hanglabels uit het assortiment van DiscountOffice.nl dan kiest u voor labels van een uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs. De stevige kartonnen labels zijn voorzien van een verstevigd ophangoog om scheuren en verlies te voorkomen. De hanglabels zijn goed beschrijfbaar of eventueel te beplakken met een etiket. Een kartonnen label is duurzaam, papieren labels zijn volledig recyclebaar.

Ruime keuze hanglabels

Wilt u een label karton wit, chamois of bruin bestellen? Bij DiscountOffice.nl kunt u kiezen uit kartonnen labels in verschillende kleuren en veel verschillende afmetingen. Daarnaast kunt u nog kiezen uit kartonnen labels met of zonder draad. De kartonnen labels worden geleverd in scherp geprijsde verpakkingen van 400, 500 of 1000 stuks. Bent u grootverbruiker? DiscountOffice.nl hanteert staffelprijzen bij bestelling van meerdere stuks. Hierdoor bent u nog voordeliger uit.

Vertrouwd bestellen

Aanbevolen